zaterdag 6 december 2014

Review: LE 'Come To Town' Essence > nailpolish set 02 - got my list?

Woensdag vertelde ik al enthousiast over de lipsticks en het oogpotlood van de Limited Edition 'Come To Town' van Essence. Vandaag is het de beurt aan dit leuke nagellaksetje!
 
 

In dit donkergroene doosje zitten drie mooie kleurtjes; een donkergroene, een Special Effect Topper en een roze lak. Er was ook een ander setje, maar die had meer rood/roze tinten en daar heb ik er al genoeg van. De voornaamste reden waarom ik dit setje meenam is omdat er donkergroene nagellak in zit. Maar ook omdat het er super cute uitziet natuurlijk.
 
 
Deze flesjes nagellak bevatten iets minder inhoud dan normaal, namelijk 6 mL. Dit is absoluut niet weinig, want vaak doe je heel lang met een potje. Ik heb er zelfs nog nooit eentje opgemaakt, alleen weggegooid omdat het dik was geworden.
 
 
Alle nagellakjes dekken mooi in twee laagjes. De Special Effect Topper dekt goed in één laagje. Daar verbaasde ik me nogal over, want het is vaak zo dat er niet genoeg glitter in een lak zit om hem in één laag te laten 'dekken'.
 

 
Ik heb hieronder swatches gemaakt van alle drie de kleuren op een soort nagelwiel.

Het lijkt alsof de nagellak slecht dekt, maar dat komt omdat de ondergrond doorzichtig is.
 
Op de bovenkant van het doosje is nog een vakje gemaakt, waarin je de naam voor de persoon aan wie je dit nagellaksetje wilt geven kunt schrijven. Super leuk bedacht! Dit is namelijk een ideaal setje om te geven aan een vriendin, moeder, buurvrouw of wie dan ook.
 
 
Deze lakjes lakken absoluut niet streperig, wat ik een hele belangrijke eigenschap van nagellak vind. De combinatie kleuren in dit setje vind ik ook erg leuk. Ik ben het meest fan van de groene kleur. Sowieso ben ik helemaal into de donkere nagellak de laatste tijd. En ik maar denken dat mijn nagellakobsessie voorbij was, omdat ik alles al had. Nu heb ik een nieuwe kleurcategorie gevonden...
 
Essence 'Come To Town' nailpolish set is verkrijgbaar in twee kleurcombinaties bij Kruidvat voor € 3,59 per setje.
 
 
Hope you enjoyed!
 
xx Sanne

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk setje! De kleuren die er in zitten zijn perfect :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Lekker warme kleuren. Ideaal voor dit seizoen. En lekker feestelijk ook door de topcoat!

   xx Sanne

   Verwijderen