Things about me

Hey,
 
welkom op mijn blog!
 
Mijn naam is Sanne, een 16 jarige blogster uit Nederland. Op dit moment zit ik in 4HAVO en heb het profiel N&G (Natuur en Gezondheid) gekozen. Ik woon ergens in Nederland in een klein dorpje. Dat dorpje is gezegend met één van mijn favoriete winkels: de Kruidvat. Je kan haast wel zeggen dat ik een lichtelijke obsessie met de Kruidvat heb. Vooral die met een 2e Essence schap. En al helemaal de 71 filialen die MUA (Make Up Academy) verkopen! Vaak zeg ik wel dat Kruidvat mijn tweede huis is. Ik ben er ook zo vaak te vinden! Vooral als mijn salaris weer gestort is...


Al bijna 1,5 jaar heb ik een krantenwijk op de woensdagmiddag. Ik ben ongeveer 1,5 uur bezig met het bezorgen en heb een hele lieve moeder die mijn krantjes altijd invouwt. :) Vorig jaar zomer heb ik ook fruit geplukt bij een fruitbedrijf hier in de buurt. Zo verdien ik dus mijn geld waar ik weer veel te veel make-up van kan kopen.


Op dit kleine stukje internet plaats ik minimaal 2 artikelen per week. Op woensdag en op zaterdag. Soms zet ik op maandag nog een extra artikeltje online. Mijn artikelen gaan over beauty, DIY, lifestyle en soms een beetje fashion. Ik ben geen fashion queen, dus die artikelen zullen voornamelijk over trends gaan. Je hoeft dus geen OOTD's (Outfit Of The Day) te verwachten, want zo fashionable zie ik er nou ook weer niet uit. ;)

 
DIY is echt een van mijn grootste hobby's die ik veel te weinig doe. Het hele internet staat vol met talloze filmpjes en artikelen over de meest mooie dingen die je kunt maken met spullen die je vaak al in huis hebt. Er staan nog een aantal dingen op mijn lijstje die ik nog graag wil maken. Daar kunnen jullie dus artikelen van verwachten!

 
Verder besteed ik mijn vrije tijd meestal achter mijn mooie, roze laptop. Heel YouTube struin ik af op zoek naar leuke filmpjes. Zo heb ik al een hele hoop nieuwe YouTubers ontdekt waar ik nu verslaafd aan ben. Helaas komen de meesten uit de VS en is de kans klein dat ik ze ooit kan ontmoeten.

Ook besteed ik best wat tijd aan het maken van foto's en het tikken van artikelen voor deze blog. Mijn laptop is echt mijn BFF. ♥

Oh ja, I love CSI! Vooral Bones. Dat is echt mijn all time favorite. Vooral dat de afleveringen een beetje in elkaar overlopen door de persoonlijke verhaallijnen van bijvoorbeeld Booth en Dr. Brennan. Verder vind ik alle soorten CSI wel leuk om te kijken. CSI: New York, CSI: Miami en ga zo maar door. Heerlijk om de hele avond dit soort programma's te kijken. En ik ben zelfs zo erg verslaafd dat ik de afleveringen die ik niet kan zien opneem en later terug kijken. Ik kan echt niks missen! (The Blacklist vind ik trouwens ook geweldig!)

 
Aan sporten doe ik niet. Ik ben niet zo'n sportief persoon. Wel moet ik zeggen dat ik sinds de meivakantie fanatiek ben gaan hardlopen. Minimaal 2x per week een aantal kilometer heerlijk rennen. De eerste keer was nogal zwaar. Ik heb namelijk totáál geen conditie. Inmiddels ren ik met gemak 20 minuten achter elkaar door.


Doordat ik ben gaan hardlopen ben ik ook al allemaal plannen aan het maken voor in de zomer. 1x per week baantjes gaan zwemmen, hardlopen (wat ik al doe) etc. Nu ben ik al met de voorbereidingen bezig voor een bikiniproof body. Van nature ben ik vrij slank, maar ik merk wel dat ik hier en daar kleine vetjes begin te krijgen. Dat is op zich geen probleem, maar ik vind een slank lichaam veel mooier. 


Zo, nu kennen jullie me wat beter! Als je verder nog vragen hebt: stel ze gewoon in de comments! Ik lees altijd alles en reageer vaak ook nog.

En ja, ik hou van quotes! Dat heb je waarschijnlijk al wel gemerkt hahaha!

Have a nice day!

xxx Sanne

ps. Mocht je je afvragen waarom ik geen foto's van mijn gezicht op deze blog zet: ik hou er niet van om met mijn gezicht op internet te staan. Wel ben ik van plan om als ik meer bezoekers krijg wel foto's van mezelf op RBF (Royal Beauty Fairy) te zetten. Maar voor nu vind ik dat nog een beetje eng. Hopelijk begrijpen jullie dit.


Geen opmerkingen: