woensdag 3 december 2014

Review: LE 'Come To Town' Essence > lipsticks en oogpotlood

Sinds een aantal dagen kun je de meest geweldige Limited Edition van Essence ever vinden in de Kruidvat schappen. Ik heb eerder al een preview over deze collectie met jullie gedeeld. Jullie waren ook zo enthousiast als ik! De dingen die ik op mijn lijstje had staan heb ik eigenlijk niet gekocht, één dingetje ervan wel. De rest viel toch een beetje tegen. Op foto's zijn kleuren vaak toch anders dan in het echt. Vandaag review ik beide lipsticks en een oogpotlood uit deze 'Come To Town' collectie.
 
 

Laten we beginnen met het oogpotlood. Ik draag het nooit, maar toch voelde ik  me gisteren erg aangetrokken tot dit potloodje genaamd '02 - naughty or nice?'. Het is namelijk een paarsachtige, warme kleur met iets shimmer erin en dat vind ik ideaal voor de feestdagen. Maar ook voor elke dag.
 
 
De textuur van het potloodje is lekker romig, hij smeert goed uit. De pigmentatie is ook goed. Je kunt met één keer tekenen een mooi lijntje creeëren.
 
De verpakking vind ik ook erg leuk, lekker glimmend. Het geeft wel een iets vertekend beeld weer, want je denkt dat je met een paars/aubergine kleurig oogpotlood te maken hebt, terwijl de kleur in werkelijkheid meer richting bruin gaat. Ook niet verkeerd.
 
 
Ik kan met dit potloodje een mooi lijntje zetten boven mijn oog. Zelf heb ik het lijntje iets naar boven vervaagd voor een wat zachter effect. I like!
 
Zonder flits

Met flits
 
 
Essence 'Come To Town' oogpotlood is te koop voor € 1,99 per stuk tot begin volgend jaar. Wees er snel bij, want dit is een Limited Edition! Dus op is op!
 
 
Dan de lipsticks! Van tevoren had ik eigenlijk het idee om alleen de rode variant te kopen, maar de paarsachtige kleur was ook wel erg mooi. En onder het mom van 'Waarom zou ik niet eens paarse lipstick proberen?' nam ik beide lipsticks uit deze LE mee. Zoiets had ik nog nooit gedaan.
 
 
De kleurrijke verpakkingen springen er direct uit in je stash. Het meest benieuwd was ik dus naar de paarse variant, 02 - wrapped in pink. De rode variant, 01 - is that you, santa? vond ik iets minder spannend, aangezien ik al veel van dit soort kleuren heb. Ik snap alleen de naam 'wrapped in pink' niet helemaal, want de lipstick is alles behalve roze.
 
 
Leuk aan Essence vind ik dat ze altijd zulke leuke, originele namen verzinnen. Ik vind het ook leuk om dan de nummers en namen van alle producten die ik op mijn gezicht smeer te onthouden, zodat ik eventueel aan een vriendin kan vertellen welke make-up ik op heb, mocht ze een blush of lipstick mooi vinden. Maar het is ook gewoon leuk om te weten ^^
 
Beide lipsticks zijn lekker romig en dekken niet alleen op de swatch, maar ook op mijn lippen goed. Soms is de swatch heel goed, maar op je lippen zie je haast geen kleur terug. Hier is dat gelukkig niet het geval.
 
De paarse kleur is erg mooi. Lekker paars, maar niet té. Staat me goed!
 
 
 

 
De rode variant vind ik ook leuk. Lekker cliché, maar toch classy en leuk. Het lijkt ook of hij iets van roze en oranje erdoorheen heeft zitten. De paarse kleur heeft ook wat roze erdoorheen zitten.
 


 
Zoals je kan zien is de pigmentatie gewoon goed. Zoals ik van Essence gewend ben.
 
 
Je ziet ze nog een beetje zitten, nadat ik de swatch verwijderd het met een make-updoekje

 
Over de houdbaarheid ben ik ook tevreden. Natuurlijk zijn dit cheap-ass lipsticks en kun je er niet heel veel verwachten, maar ze blijven zeker 3 uur zitten als je niks eet en/of drinkt tussendoor.

 
Essence 'Come To Town' lipstick is verkrijgbaar voor € 2,39 per stuk bij Kruidvat tot begin volgend jaar. Wees er snel bij, want dit is een Limited Edition! Dus op is op!
 
 
Ik hou echt heel erg  van deze Limited Edition 'Come To Town' van Essence. Met veel plezier kijk ik naar mijn leuke spulletjes. Goed gedaan Essence!
 
Zaterdag komt deel 2 van deze review online, over een nagellaksetje. Dus mocht je daar benieuwd naar zijn: hou mijn blog in de gaten! Zaterdag om 14:00 uur komt hij online.
 
 
Have a nice day!
 
xx Sanne
 
ps. Ik ben ontzettend trots op de foto's van dit artikel. Wat vinden jullie ervan?

4 opmerkingen: