zaterdag 22 november 2014

Review: Catrice lipstick 250 - Matt About Pink

Vandaag heb ik weer een pareltje voor jullie! Deze prachtige lipstick van Catrice is sinds kort aan mijn snel groeiende lipstick assortiment toegevoegd. En sindsdien heb ik hem al ontzettend vaak gedragen.Zoals alle lipsticks van Catrice uit de Ultimate Colour lijn, is ook deze lipstick verpakt in een glanzende, zwarte huls die een heerlijk 'klik' geluidje maakt als je hem dicht doet.


Ik vind het bij Catrice altijd zo mooi dat hun logo in de lipstick zelf gedrukt is. Dit geeft mij echt een luxe gevoel. Wel vind ik het jammer dat er best weinig lipstick in de huls zit. Je gebruikt natuurlijk maar een beetje per keer, maar ander lipsticks van Catrice die ik in mijn bezit heb raken al aardig snel op. Dat betekend dus wel dat ze erg fijn zijn!


Deze lipstick is iets anders dan de andere lipsticks van Catrice. Deze is namelijk mat! Desondanks smeert hij wel heerlijk uit over mijn lippen. Bij matte lipsticks heb je al gauw dat ze vrij stroef zijn, maar bij deze is dat gelukkig niet zo.

De pigmentatie is, zoals ik gewend ben van Catrice, heel goed. Aan één veeg heb je genoeg. De kleur zou ik kunnen omschrijven als fel bijna-lichtroze met een vleugje koraal. De kleur komt op de foto's redelijk overeen met hoe het in het echt is. Alleen op de foto's is de kleur iets donkerder dan in het echt.

Mijn camera had geen zin om de kleur goed te pakken. Dit is het resultaat......

Omdat deze lipstick mat is, heeft hij een enigszins 'natuurlijk' effect, voor zover lipstick natuurlijk kan zijn. Je eigen lippen glimmen namelijk niet en deze lipstick ook niet.


De lipstick is mat en matte lipsticks staan erom bekend dat ze vaak muurvast op je lippen blijven zitten. Dat is bij deze niet helemaal het geval. Een appel in stukjes overleefd hij makkelijk. Na drie broodjes gegeten te hebben is hij wel wat vager geworden, maar nog steeds zie je hem duidelijk zitten.


Deze lipstick heeft aan al mijn verwachtingen voldaan! Het is echt een grote favoriet van mij geworden, omdat hij eigenlijk bij heel veel kleding prachtig staat.

Catrice Ultimate Colour lipsticks zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor € 3,99 per stuk. (ook online)


Hope you enjoyed!

xx Sanne

3 opmerkingen:

  1. Dit is ook al zo een mooi kleurtje van Catrice! <3 Mooie, felle en opvallende kleur, precies waar ik van houd! Sowieso vind ik de lipsticks van Catrice altijd erg mooi en ontzettend fijn in gebruik. Echt mijn favo budget merk!

    BeantwoordenVerwijderen