maandag 17 november 2014

Let's Get Personal #14 - wilde plannen

Wilde plannen? Ja! Wilde plannen! Ik heb wilde plannen met mijn haar. Afgelopen vrijdag heb ik mijn plannen getest (plannen geslaagd) en het liefste had ik mijn plannen zaterdag helemaal uitgevoerd, alleen 's avonds had ik een feestje van mijn oom en tante en als het zou mislukken, liep ik voor gek. Dan had ik geen tijd gehad om het te herstellen. Ik zat te twijfelen tussen vandaag en vrijdag om het helemaal te doen en het is vrijdag geworden. Ook niet de meest ideale dag, want zaterdag is mijn oma jarig en ik moet 's avonds ook stage lopen. Ik ben vaag he? Volgende week weten jullie meer!
 
 

Vorige week was best een chille week eigenlijk. Dinsdag was ik om 12:45 al vrij, omdat mijn school voorbereidingen moest treffen voor de opendag die die middag plaats zou vinden. Woensdag mochten we een halfuur eerder weg bij mentorles, waardoor ik een klein uur grote pauze had en vrijdag viel onverwachts het laatste uur wiskunde uit! Als ik érgens blij mee ben, dan is het wel dat wiskunde uitvalt.
 
Ik ben weer lekker wezen surfen op We Heart It en heb een aantal mooie plaatjes voor jullie verzameld:
 
 
Een beetje heel veel plaatjes misschien...
 
Whaaaaaa! Woensdag gaat The Hunger Games 3 - Mockingjay - part 1 in première! Het staat echt al eeuwen in mijn agenda. Het liefste zou ik woensdagavond direct naar de première gaan, maar dat gaat hem niet echt worden. Ik ben echt groot fan van HG en heb deel 2 in de bios gezien.
 
Dit is wel echt een geniaal iets:
 
 
 
 
De gene die een Kruidvat Jouw Extra Voordeelpas hebben, hebben vandaag een  mailtje in hun inbox gekregen met een uitnodiging voor de VIP koopavond! Aanstaande woensdag kun je van 17:00 tot 20:00 lekker shoppen met 15% korting op je drie duurste items. Ook is er 25% korting op speelgoed. Wat wil een mens nog meer!
 
Ik ben ineens echt extreem fan van Lorde. Ik heb haar album 'Pure Heroine' afgelopen weekend meerdere malen geluisterd. Haar muziekstijl vind ik zo lekker om te luisteren. De stijl van Taylor Swift vind ik ook geweldig. Veel muziek vind ik eigenlijk wel leuk.
 
Ik irriteer me echt dood aan mijn telefoon zeg. Ik heb de Samsung Galaxy Fame nu ruim 1,5 jaar en hij is echt verschrikkelijk. Als je een nieuwe telefoon gaat kopen: KOOP DEZE NIET! Soms (inmiddels niet meer) gaat het scherm ineens op zwart en gaan de 'terug' en dat andere 'knopje' flikkeren. Heel apart en eng om te zien. Alsof hij bezeten is ofzo. Ik ken twee mensen die deze telefoon ook hebben en zij hebben exact dezelfde klachten. Het ligt dus niet aan mijn telefoon. De laatste dagen is mijn telefoon ook ontzettend traag geworden en volgt hij orders van mij gewoon niet op. Als ik ergens op klik, dan gebeurt er niet wat ik wil. Kut ding... De batterij is ook vet snel leeg ineens. Als ik met kerst weer langs de deuren ben geweest met mijn krantenwijk, dan ga ik dat geld besteden aan een nieuwe telefoon. Dat is één ding wat zeker is. Ik zit te twijfelen tussen de S3- en S4 mini.

Edit: ik heb inmiddels ontdekt dat je de Samsung Galaxy Fame eigenlijk nergens meer kunt verkrijgen. Blijkbaar waren er zoveel klachten over dat hij uit de schappen is gehaald.
 
Woensdag had de hele klas een kort gesprekje met de mentor over de cijfers van de toetswerkweek. Ze vroeg aan mij met welk cijfer ik het meest blij was en het eerste cijfer wat in me op kwam, was die van wiskunde (een 3). Dat zei ik dan ook en ze vond het maar wát raar dat ik dat zei. Mens, je vraagt mijn mening, dan geef ik mijn mening en dan is MIJN mening niet goed? Zeur toch niet zo! Ze vond het mega raar dat ik niks over mijn 8,2 voor Engels zei. Ofcourse ben ik daar mega trots op, maar ik had verwacht dat ik daar een goed cijfer voor zou hebben.  Voor wiskunde had ik echt een 1 verwacht. Maar ze gaat het wel even noemen in de rapportvergadering vandaag en morgen (door die vergaderingen ben ik zowel vandaag als morgen om 11:40 vrij ^^) , dat ik zo blij ben met die 3. Echt serieus niemand van beide 4 havo klassen mag de mentor. Ze is mentor van beide 4 havo klassen en is echt een zeikwijf wat denkt dat we kleine kindjes zijn. Maar dat zijn we niet. We zijn rond de 15 jaar oud. Dat is bijna volwassen. Ja?
 
Gister had ik mijn nagels vet mooi gelakt. Lichtblauw met op mijn ringvinger gouden glitters en op mijn pink een French manicure van witte stipjes. Super leuk! Het was helemaal droog dus ik vond het veilig dat ik op mijn handen kon gaan zitten om ze warm te krijgen. Ik ben namelijk koudbloedig en heb altijd koude handen en als ik erop ga zitten worden ze warm. Toen ik mijn handen onder mijn benen vandaan haalde zag ik tot mijn grote verschrikking dit:
 
 
Ik weet niet of je het kan zien, maar er zitten deukjes in. Fuck hell.
 
Het hondje van mijn oma en opa, Cindy (ze is vrijdag jarig! #2 wordt ze),  was weer eens een dagje bij ons en ze vind het geweldig om ingepakt te worden.


De HEMA hier heeft alle kerstspullen alweer in de schappen liggen. Het is helemaal niet zo duur en super leuk allemaal. Ik krijg nu heel erge kriebels om mijn kerstboom al op te zetten, maar daar wacht ik mooi nog even mee. De kerstboompjes van HEMA vind ik wel erg leuk altijd. Vrolijke kleurtjes.
 

 
OHMYGOD! LOOK WHAT I FOUND! De huge Milka repen worden gewoon bij onze Appie verkocht! Wel voor iets meer dan  € 1,99 , maar toch is het geweldig.
 

 
 
 
Have a nice day!
 
xx Sanne
 2 opmerkingen:

  1. Ik heb de S3 mini, hij is heel fijn! Maar ik weet niet of het alleen mijn sd-card is, maar ik heb heel weinig geheugen, dus hij is heel snel vol, dat is wel jammer. Voor de rest: fijne mobiel!

    BeantwoordenVerwijderen