zaterdag 25 oktober 2014

Review: Essence Longlasting Lipstick 14 - Adorable Matt!

Op mijn verjaardag ben ik echt overspoelt met make-up producten. Heerlijk! Ik kan daar zo gelukkig van worden. Sinds Essence de najaarsschoonmaak heeft gehouden is er een nieuwe lipstick aan het assortiment Longlasting lipsticks toegevoegd. Een matte lipstick wel te verstaan! Dit klonk erg interessant en ook dit wilde ik heel graag hebben.


Zoals alle Longlasting lipsticks van Essence komt ook deze lipstick in een mat zwarte huls met in het midden een gekleurde ring, die overeen moet komen met de kleur van de lipstick. En ik moet zeggen dat die kleur aardig overeen komt! Hij is wel wat lichter. Vaak is het zo dat de kleur van de ring toch wat afwijkt van de kleur van de lipstick.

 
 
Ik besloot om eens aan deze lipstick te ruiken. Misschien heeft het wel een lekkere geur of juist een hele verschrikkelijke. Ik was blij verrast! De geur is een beetje snoepig. Niet heel aanwezig.



De textuur van de lipstick is lekker romig, hij glijdt soepeltjes over mijn lippen heen. De kleur is echt matt. Persoonlijk vind ik dit erg mooi. Dit is mijn allereerste matte lipstick, en ik ben fan. Het ziet er, ondanks de kleur, heel natuurlijk uit. Ook blijft het veel langer zitten en voelt het comfortabeler aan op de lippen. Deze lipstick is dus romig, waar veel matte lipsticks erg stroef zijn.

Nikkie van www.nikkietutorials.com die koopt zelf altijd matte lipsticks. Je hebt dan namelijk de keuze om hem mat te laten, of om hem glanzend te maken met bijvoorbeeld een transparante lipgloss. Handige tip!

Met flits

Zonder flits

Het moment dat ik een nieuwe lipstick voor het eerst mag gebruiken is altijd zó heerlijk... Alles is nog zo nieuw, het puntje is nog scherp...

De lipstick houd het een gehele schooldag (08:45-14:45) uit op mijn lippen. De kleur is wel iets vervaagd, doordat ik wat gegeten heb, maar hij zit er nog verrassend goed op. Ik hoef hem eigenlijk niet bij te werken.

 
De Longlasting lipsticks van Essence kosten € 2,39 per stuk en zijn in alle Kruidvat filialen met een Essence schap te koop.

Hope you enjoyed!

xx Sanne

8 opmerkingen:

  1. Prachtig kleurtje zeg, fijne foto's heb je er ook van gemaakt! Het wordt wel verleidelijk om nu even een bezoekje aan de Kruidvat te brengen... ;) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen dat je mijn foto's fijn vind!

      xx Sanne

      Verwijderen
  2. wauw! Die pigmentatie! Ben benieuwd hoe die jouw staat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je lieve reactie! Dat doet me goed! :-) Zwolle is mooi he?

      Verwijderen
    2. Zwolle is zeker mooi! Een heerlijke stad waar je lekker kunt shoppen (met misschien een Primark op komst!) met een dorpachtige sfeer. I like!

      xx Sanne

      Verwijderen
  3. Ziet er inderdaad erg goed uit!

    liefs,
    http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super mooie foto's. Ik heb hem vandaag ook gekocht !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super mooie foto's. Ik heb hem vandaag ook gekocht !

    BeantwoordenVerwijderen