maandag 20 oktober 2014

Let's Get Personal #10

Het is feest vandaag! Want het is alweer de 10e editie van 'Let's Get Personal'! Dat betekent dat ik al ruim twee maanden wekelijks vanalles met jullie deel. Dingen die niets met beauty te maken hebben, maar dingen die over mijn leven gaan. Zodat jullie me wat beter kunnen leren kennen. Ook vandaag deel ik weer het een en ander met jullie!
 

Vorige week had ik herfstvakantie. Heerlijk! Ik heb het eigenlijk best wel druk gehad. Het eerste weekend zat eigenlijk helemaal vol. 's Maandags had ik lekker even rust. Ik hoefde niks, kon lekker wat voor school doen. Dinsdag was echter wel weer druk, omdat ik (weer) een Sweet Sixteen van een vriendin had. Iedereen wist wat we gingen doen, omdat ze dat in de pauze verteld had. Maar op het moment dat ze het ging vertellen deed ik mijn oren dicht, omdat ik het graag nog een verrassing wilde houden voor mezelf. Ik hou namelijk van verrassingen ;). Op de dag zelf wilde alleen niemand vertellen wat we gingen doen toen ik ernaar vroeg! The bitches... Uiteindelijk heeft één vriendin zichzelf onbewust verraden. Stiekem had ik al een beetje gedacht dat we misschien wel gingen high tea'en, omdat het te vroeg was voor de bios en je in de stad verder niet iets verjaardagachtigs kon doen. Maar we gingen dus high tea'en! Super leuk! Mijn allereerste échte high tea EVAHH. Het was alleen wel ontzettend veel zeg... En elke keer als je drinken bestelde kreeg je er ook een stukje broodpudding bij. Beetje teveel van het goede als je nagaat dat je ook al twee etagères vol voedsel voor je neus hebt staan.
 


 
Het enige wat ik woensdag hoefde te doen was krantjes lopen. Ik zag mijn naam nog op de weg staan.
 
 
Donderdag was het alweer feest! Ik vierde namelijk mijn Sweet Sixteen voor vriendinnen! Super leuk. We gingen o.a. Twister en hints doen en spijkerpoepen. Vooral Twister was hilarisch. Ook gingen we nog lekker dansen wat ik helemaal geweldig vond. Op het einde gaf ik iedereen een hele fancy pot met leuke tekst erop mee met daarin een maskertje en bellenblaas. Ik heb ook allemaal leuke dingen van vriendinnen gekregen.
 


De cadeautjes die ik van mijn vriendinnen gekregen heb!
 
Vrijdagavond had ik wéér feest. Mijn oom is namelijk 50 geworden en mijn neef is bijna 18. Ze hadden een zaaltje afgehuurd en allemaal mensen uitgenodigd. Het was echt heel gezellig. Op het laatst ging iedereen dansen op het liedje 'We zijn er weer bij en dat is prima, viva holandia' Dat was echt mooi. Er waren voornamelijk oudere mensen en de jongere mensen gingen erbij in de kring staan en lekker gek meedansen. Na afloop was ik wel een beetje half doof... Het was trouwens vet naaiend, want om 00:45 zei de DJ dat het feest afgelopen was. De bar was dicht en je kon niks anders doen dan vertrekken. Vet naaiend... En ook lekker dat je daarvoor een broodje beenham had gekregen (jaja, om 00:30) en geen drankje meer kon halen om het weg te spoelen. Desalniettemin was het een leuke en gezellige avond.
 
Zaterdagavond kwam een vriendin bij mij eten en daarna gingen we de spooktocht hier in het dorp lopen. We kwamen met zijn tweeën en uiteindelijk gingen er een stuk of vijf jongens met ons meelopen. Super gezellig! Ik had zilveren-duivel-glitter-oortjes op en die vriendin konijnenoortjes. Errug fancy ofcourse. Het was alleen wel kut dat we een heel stuk verkeerd zijn gelopen, omdat iemand het zo leuk vond om een lampje waarmee heel de route aan was gegeven weg te halen. Wij zijn dus op aanraden van mij langs het spoor gelopen en dan langs het  bos weer terug. Bleek later dus dat je het bos naast het spoor in moest gaan, i.p.v. erlangs... We zijn gewoon een heel stuk tegen de route ingelopen dankzij mij, haha! Geeft verder niet, want we hebben het uiteindelijk allemaal gevonden!
 
Na de spooktocht was er een afterparty. Eigenlijk zouden we alleen naar de afterparty gaan en dan om middernacht mijn verjaardag vieren met de georganiseerde laserlichtshow. Maar die afterparty kon je niet eens een party noemen. Er waren alleen maar óf hele oude óf hele jonge mensen. Geen ene zak aan dus... De muziek was ook typische muziek die je op kinderfeestjes zou draaien. Na onze gratis consumptie zijn we dus maar gauw naar huis gevlucht. Om 23:45 gingen we wel terug voor de laserlichtshow. Ik vroeg voor de zekerheid aan een vrouw of het nog door ging, vertelde ze me dat het al geweest was! Wtf... Ik was echt vet pissig en boos en teleurgesteld op dat moment. 10 minuten later was ik jarig dus ik moest gauw verzinnen hoe ik mijn 17e levensjaar in zou gaan. Uiteindelijk zijn we naar de auto- en fietstunnel gegaan en zijn we daar onderdoor gaan fietsen tot 23:59. Om 00:00 precies gingen we met Levels van Avicii keihard naar beneden fietsen en dansen op de fiets en gek doen en zingen en raar doen en het was geweldig. Daarna gingen we onze fietsen langs de kant van de weg zetten en midden op de weg dansen en op de grond liggen sterren kijken. Het was een heldere nacht namelijk. Ik ben op een leuke manier mijn 16e verjaardag begonnen!
 
Toen we thuiskwamen kreeg ik al allemaal cadeautjes van Dyonne (die vriendin waarmee ik de hele avond was) en er zat ook al een kaartje van iemand uit de buurt in de brievenbus. Echt leuk. Ik kwam al helemaal in de verjaardag stemming.
 
's Ochtends kreeg ik allemaal cadeautjes van mijn broertje en ouders. Dyonne kwam ook nog aanzetten met een geweldige Oreo-cake! Gisteren vierde ik mijn verjaardag ook voor familie. Het was erg gezellig en ik ben goed verwend. Dit jaar heb ik eigenlijk alleen maar cadeautjes gevraagd. Ik heb ook wel wat geld gekregen, maar voornamelijk cadeautjes. Dit ga ik zeker vaker doen! Nu heb ik gewoon allemaal tastbare dingen en ik vond het heel leuk om het allemaal uit te pakken.
 
Ik heb op mijn verjaardag trouwens ontbeten met brunchbroodjes en de Oreo-cake.
 
De Oreo-cake!


Alle cadeautjes bij elkaar ^^
 
Dit at ik vrijdag of zaterdag als ontbijt:
 
 
xx Sanne (die nu 16 is!!!!!!!!!!!!) 

2 opmerkingen:

  1. Die oreocake en mon chou, ik krijg er spontaan honger van! Nog gefeliciteerd :)

    BeantwoordenVerwijderen