woensdag 29 oktober 2014

Review: Catrice Illuminating Blush 020 - Coral Me Maybe

Toen ik zag dat Catrice dit práchtige pareltje aan haar collectie toegevoegd had, wist ik direct: "Deze MOET ik hebben!" Afgelopen zondag was ik jarig en de donderdag daarvoor hield ik mijn feestje voor vriendinnen. Ik had deze blush gevraagd en ik kreeg hem! Super blij was (en ben) ik! Vandaag review ik dit pareltje voor jullie.
 
Het allereerste wat me op viel toen ik hem kreeg, was het formaat. Ik had hem véél groter ingeschat! Dat deert verder niet, want het is nog steeds een juweeltje.
 

 
De blush komt in een eenvoudig rond doosje. De opdruk bestaat uit zilveren letters, wat het geheel direct vrij chiq maakt. Het allermooiste aan de blush vind ik het patroon. Dit zijn namelijk allemaal ruitjes die met kleine bolletjes aan elkaar vast zitten. Het liefste zou ik deze blush ergens neerleggen of -zetten voor de sier en er verder niet aankomen. Maar dat is ook weer zonde!
 
 
 
 
Zoals je op de foto's misschien al wel hebt kunnen zien, zitten er twee kleuren in de blush. Een donkerdere kleur en een lichtere. Op de swatch foto hieronder is de bovenste kleur een mengeling van beide tinten, de middelste is de lichtste kleur en de onderste is de donkerste kleur.

Zonder flits

Met flits
 
Er komt niet mega veel pigment van de blush af, maar dat is ook helemaal niet nodig. Op deze manier kun je de kleur goed opbouwen. Je kunt voor een subtiele of erg heftige kleur op je wangen gaan.
 
Op mijn wangen zie je de blush eigenlijk haast niet zitten. Maar je kunt het dus opbouwen. Het kostte me wel moeite om wat blush op mijn kwast te krijgen. Ik moest echt flink dippen, hierdoor ging de blush een beetje korrelen. Het uiteindelijke effect is heel subtiel, maar wel mooi. Een gezonde, lichte blos.

Catrice Illuminating Blush is verkrijgbaar in drie varianten, kost € 3,99 en is te koop bij Kruidvatfilialen met een tweede Catrice schap.

Have a nice day!

xx Sanne

1 opmerking:

  1. Hij ziet er wel prachtig uit in de verpakking!

    liefs,
    http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen