woensdag 3 september 2014

Lipstick opbergers

De laatste tijd groeit mijn lipstick stash nogal aardig snel. Niks mis mee natuurlijk, want lipstick is mijn favoriete beauty product. Zonder lipstick op voel ik me naakt. In een korte tijd is lipstick echt 'belangrijk' voor me geworden. En dit 'belangrijke' product verdient het om mooi opgeborgen te worden. Ik heb vandaag drie manier om lipsticks op te bergen.


Opberger 1

Deze opberger vind ik er echt het leukste uitzien. Het is gewoon een simpel doosje waar chocola in heeft gezeten. Door de gouden kleur ziet het er een stuk luxer uit. Als je lipsticks niet te hoog zijn kunnen ze zelf staan in dit doosje met de deksel erop. Zier er super feestelijk uit toch!

Je kunt ervoor kiezen om het doosje rechtop te laten staan of hem neer te leggen. Die laatste optie vind ik persoonlijk het meest praktisch. Ik heb mijn lipsticks namelijk in een kastje liggen en dit is dan handiger. Ik hoef het doosje namelijk niet eerst uit de kast te halen, maar kan de lipstick die ik graag dragen wil er zo uit pakken.

 

 
 
Opberger 2

Deze opberger is ontzettend leuk als je het bakje laat staan. Zodra je hem neerlegt steken de lipsticks teveel uit en staat het gewoon niet meer mooi. Het bakje is van de AH en heel multifunctioneel. Wel is het vrij fragiel, omdat het van karton is. Maar voor iets simpels als dit is het prima!
 
Opberger 3

Deze laatste opberger is wat mij betreft het meest praktisch. Er kunnen zo'n 6 tot 7 lipsticks in dit lege 'eye remover pad' bakje. De lipsticks staan er stevig in. Alleen als je het bakje op zijn zij legt gaat het dus wel rollen. Verder erg leuk!Zoals je ziet kun je van de meest simpele dingen een make-up opberger maken! Kijk eens goed rond ik jou kamer naar dingen die als make-up opberger kunnen dienen. In plaats van lipsticks zou je ook dingen als mascara's, oogpotloden, lipliners, oogschaduwbasissen in de bakjes doen. Staat super leuk allemaal!!

 

Hoe berg jij jou lipsticks op?
Laat het achter in de comments!
 
 
 

Hope you enjoyed!
xx Sanne


1 opmerking: