maandag 1 september 2014

Let's Get Personal #3

Dit is alweer de derde editie van 'Let's Get Personal'! Wow, wat gaat de tijd snel zeg. Afgelopen week is er erg veel gebeurt besef ik me nu. Grotendeels positief gelukkig. Zo heb ik kaartjes gekocht voor verschillende dingen, had ik weer een faal actie bij gym en vond ik een leuke foto.


Vorige week maandag zag ik op het Instagram account van Hella (partyplanner van o.a. de Beautygloss Party) dat de kaartverkoop voor de Beautygloss Party 2015 de volgende dag van start zou gaan! Whaaaaaa! Ik was zó blij! De laatste weken was ik eigenlijk alweer met de Beautygloss Party bezig en dat ik er sowieso weer heen zou gaan. En INEENS kon je kaartjes kopen! Héél even had ik de neiging om de wekker voor de volgende dag om 06:00 te zetten, net zoals vorig jaar. Maar uit ervaring weet ik nu dat je maanden later nog steeds een kaartje kunt bemachtigen. Ik besloot mezelf dus dat uurtje extra slaap te gunnen en gewoon 's avonds een kaartje te kopen. Net zoals vorig jaar ga ik weer alleen. Dit vind ik niet erg, want ik kan lekker zelf beslissen waar ik heen ga en hoef totaal geen rekening met anderen te houden. Misschien ga ik met een meisje uit mijn klas, maar dat is nog niet zeker.

Heb ik net een kaartje voor de BGP '15 bestelt, lees je een artikel op MissLipgloss dat zij óók een event organiseert! Direct maar voordeel kaartjes bestellen dan he! Ik heb dus twee súper leuke events op de planning staan. De Beautygloss Party duurt nog even (het is in mei pas), maar het I Love Beauty Event wat MissLipgloss organiseert is eind november al. Hard sparen dus de komende maandjes!

En om al het leuke nieuws compleet te maken kreeg ik afgelopen vrijdag ook nog een uitnodiging van HEMA om naar hun Blog Academy te komen! Ik had me er twee weken geleden voor opgegeven en afgelopen vrijdag zou je een eventuele uitnodiging ontvangen. Ik ben dus uitgenodigd! Je begrijpt wel hoe blij ik was. Nu zit ik me dus te beseffen dat het gros van jullie waarschijnlijk niet eens weet wat de HEMA Blog Academy inhoud. Even googelen op 'HEMA Blog Academy' zou ik zeggen.

Omdat de Blog Academy op een woensdag is en ik dan gewoon school én mijn krantenwijk heb, mag ik er niet heen van mijn ouders. Ik baal er nog steeds heel erg van. Ik had zoveel leuke, interessante en nieuwe dingen over bloggen kunnen leren en mijn blog daarmee naar een hoger niveau kunnen brengen. Helaas gaat dat allemaal niet door. Deels had ik er al wel op gerekend dat ik niet zou mogen. Ik bedoel: het is in Amsterdam op een gewone schooldag. Maar deels had ik al wel verwacht dat ik niet zou mogen. It sucks.
 
Al een tijdje stel ik elke maand voor mezelf een aantal 'doelen' op. Ik noem ze altijd (maand) goals. Het lijstje met doelen hang ik dan op op een plek waar ik dagelijks naar kijken. Nou leek het me wel leuk om iedere maand mijn doelen voor de aankomende maand met jullie te delen. En na afloop van die maand natuurlijk ook met jullie door te nemen of ik ze allemaal gehaald heb ja of nee. Hieronder volgen mijn doelen voor september:

September Goals

1. Minstens drie keer per week hardlopen
2. Elke dag twee stuks fruit eten
3. Minder (chocolade) pepernoten eten
4. Met meer plezier naar minder leuke lessen gaan
5. Spontane acties met vriendinnen ondernemen
6. Wekelijks mijn kamer stofzuigen
7. Verder vooruit werken voor RBF
8. Mijn kamer wat 'rustiger' maken
9. Een praatje met vreemden maken
10. Meer beneden bij mijn ouders zitten

Dit zijn dus mijn tien doelen voor de maand september! Op zich wel redelijk haalbare doelen. Ben benieuwd of ik ze allemaal bereik. Keep you posted.

Afgelopen vrijdag ben ik ook naar de kapper geweest. Het was weer de hoogste tijd. Ik zei dat ik alleen de dooie puntjes eraf wilde en de kapper liet zien wat eraf ging. 'Oh, prima hoor.' zei ik. Toen ik klaar was vond ik het toch wel errug kort... Een beetje té kort eigenlijk. Maarja, het was nodig he. Het komt nu een stuk tot over mijn schouders. Dus echt 'kort' mag ik het eigenlijk niet noemen. Mijn beste vriendin is er slechter aan toe met haar haar. Zij ging ook naar de kapper laatst en haar haar is gewoon nog korter dan het mijne. Dus ik vind dat ik geen recht van spreken heb als ik zeg dat 'mijn haar zo kort is.'

Zaterdag wilde ik weer eens gaan hardlopen. De hele week had ik namelijk nog niet gerend. Ik mijn hardloopkleding en alles aantrekken. Was ik net mijn staart aan het maken, gaat het KEI- en KEIHARD regenen. Byebye hardloop momentje...

Mijn nichtje wordt woensdag 15 en gisteren vierde ze haar verjaardag. De avond ervoor was er buurtfeest geweest en er was nog allemaal diepvriesvlees over. Weet je wat een stel buurtkinderen gedaan heeft? Ze hebben van buizen en ander metaal achtig materiaal een improvisatie barbecue gemaakt. Zo geweldig he! Ik heb dus nog lekker een halve hamburger en een frikandel gegeten.

 
Net zoals vorige week gingen we ook déze week weer softballen met gym. Ik heb niks tegen softbal hoor, ik kan het alleen niet. Nou was mijn team ook niet geweldig ofzo... Deze week had ik trouwens weer zo'n faal actie. Ik was met iemand uit mijn team aan het kletsen die achter me stond. Ik stond dus half omgedraaid. En het spel was gewoon bezig #slimheid. Precíés op het moment dat ik me omdraaide kwam de bal me een nóódgang op me afgerold. In een reflex probeerde ik hem te pakken, maar je raad het al, ik was te laat... De aangooier die bij mij in het team zat was toen een beetje pissig op me... Oeps... Toen mijn team aan slag was ging het ook alweer zo geweldig. Beide keren dat ik mocht slaan ben ik maar tot honk één gekomen. En na aankomst mocht ik direct weer terug naar de bank. Ik werd namelijk uit gegooid. Mijn docent zei dat mijn tweede beurt een exacte kopie was van mijn eerste beurt. Nou, het zal wel, haha!

Op internet kwam ik ook nog een paar mooie plaatjes tegen die je hieronder kunt bewonderen.
Ook kwam ik nog een leuke foto tegen van toen ik nog een klein, lief, schattig, poepig en onschuldig meisje was. (Om de één of andere reden kan hij de foto alleen maar op deze manier invoegen. Heel apart, terwijl hij wel gewoon normaal opgeslagen staat. Toch wilde ik jullie hem niet onthouden. Hoofd dus even omdraaien! ;) )


Dit was mijn week zo ongeveer. Hoe was jullie week? Laat het in de comments achter. Vind ik echt super leuk om te lezen! Ik deel hier namelijk wel vanalles over mij, maar dingen over jullie lezen vind ik net zo leuk. :)

xx Sanne

5 opmerkingen:

 1. Oh haha, ik vind softbal altijd zo leuk juist! Ik moest wel lachen om je 'faal' actie, dat kan iedereen overkomen! Mooie doelen heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke update! Wat leuk dat je naar de party's van Beautygloss en Misslipgloss gaat! Wat balen dat je niet mag gaan van je ouders naar de Hema blog academy, maar wel begrijpelijk, school is tenslotte erg belangrijk. Maar ik begrijp je baal moment heel goed! Gelukkig kun je ook zonder de Hema blog academy je blog naar een hoger niveau tillen. Je hebt een leuke blog dus dat moet vast goedkomen! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, dank je wel Sarah! Het maakt me blij dat je mijn blog leuk vind. :) xx

   Verwijderen
 3. Leuk artikel! Drie keer per week hardlopen, wow respect :)!

  BeantwoordenVerwijderen