woensdag 13 augustus 2014

TAG: Hoe fake ben jij?

Hey,
 
 
al een tijdje wilde ik een tag doen. Alleen wist ik niet welke. Toen ik op www.lovexbug.nl de 'Hoe fake ben jij?' TAG tegen kwam wist ik het: deze ga ik doen! Bij deze dus mijn aller eerste TAG.
 
 

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
 
Nope, en ik ben dit ook zeker niet van plan! Ik heb nog nooit om welke reden dan ook een operatie ondergaan en ik hoop ook dat dit nooit gaat gebeuren. Het lijkt me namelijk helemaal niks om ergens een litteken te hebben. Mijn huid is nog mooi gaaf en dat wil ik ook graag zo houden.

Wel zou ik een cosmetische operatie ondergaan als iets mijn dagelijks leven belemmert. Denk aan een ooglidcorrectie. Dit zou ik absoluut laten doen, want als je oogleden heel erg gaan hangen zie je uiteindelijk niks meer. Door al die huid die naar beneden zakt kun je je oogleden namelijk moeizaam open houden.

 
Gebruik je valse wimpers?

Van mezelf heb ik een mooie lengte wimpers. Absoluut niet mega lang, maar ook zeker niet kort. Ik heb weleens nepwimpers opgehad. Tuurlijk. Maar dat gevoel vond ik 10x niks. Ook na ze een langere tijd gedragen te hebben stoorde ik me nog steeds aan het gevoel van iets op mijn wimpers te hebben zitten. Het effect vind ik wel heel mooi trouwens!

 
Draag je een weave of extensions?

Nee, het lijkt me wel vet om een keer extensions in mijn haar te hebben om het dikker te maken. Niet om het langer te maken. Dikker haar voor een bepaalde tijd lijkt me best vet namelijk.

 
Gebruik je iedere dag make-up?

In een normale schoolweek draag ik elke dag make-up. Ik vind het er verzorgd en mooi uitzien. Je kunt je sterke punten accentueren en je mindere punten verbergen. In het weekend en vakanties geef ik mijn gezicht vaak 'rust'. Tenzij ik ga shoppen of afspreken draag ik dan geen make-up.

 
Zou je een cosmetische operatie overwegen?


Zoals ik in de eerste vraag al aangaf, zou ik best een ooglidcorrectie of een andere cosmetische operatie willen ondergaan. Maar alleen als het te opereren deel me belemmert in mijn dagelijks leven. Ik vind mezelf namelijk prima zoals ik ben.
 
 
Kun je nog zonder make-up?

Eigenlijk wel. Make-up vind ik ontzéttend leuk om mee te experimenteren en om het elke ochtend op mijn gezicht te smeren. Als ik de rest van mijn leven geen make-up meer mocht dragen, zou ik dat best erg vinden. Het is zo leuk! 

 
Draag je nepnagels?

Ik zou heel graag nepnagels willen dragen, maar aangezien mijn eigen nagels nogal een klein nagelbed hebben past er ongeveer geen enkele nepnagel op. Ze steken dan een heel stuk uit aan de zijkanten. Op de foto's van de L'Oréal nails à porter nepnagels kun je duidelijk zien wat ik bedoel. 

 
Verf je je haren?

Ook dit is er niet nep aan mij: mijn haarkleur. Een halfjaar geleden wilde ik wel echt heel graag een spoeling in mijn haar om mijn natuurlijke kleur wat lichter te maken. Van mezelf heb ik donkerblond haar wat net niet bruin is. Iets blonder leek mij wel mooi. Helaas vond mijn moeder het niet zo'n goed plan... Toch wil ik het ooit nog steeds wel eens uitproberen.

 
Ga je onder de zonnebank?

Echt niet! Ik weet dat de zonnebank veel veiliger is om bruin te worden dan het zonnetje wat je buiten ziet schijnen, maar het lijkt me niks. Ik wordt veel liever bruin door de zon. Natuurlijks meer ik me goed in!

 
Gebruik je selftanners?

Dit doe ik dan wel weer af en toe. Maar dan niet heel extreem. Gewoon zo'n tissue van de Kruidvat. Zo krijgen mijn benen nét een iets zomersere gloed. Vooral voor een gala of feestje waarbij je blote benen te zien zijn vind ik dit leuk. Het ziet er gezonder uit dan bleke winterbenen.  

 
Heb je tattoo’s?

Ik ben 15, dus nee. Wel zou ik het vet vinden om later een kleine tattoo ergens op de binnenkant mijn pols te laten zetten. Maar dan alleen iets wat heel dichtbij mij staat. Niet iets om een vriendschap te bewijzen of een relatie vast te leggen op je lichaam. Nee, liever iets wat persoonlijk voor mij alleen is. Iets als een infinity teken of vogeltje vind ik erg mooi.


Zoals je kunt lezen ben ik eigenlijk best 'echt'. Mijn huidskleur is puur natuur, net zoals mijn haar en nagels. In de toekomst zullen deze antwoorden vast weer veranderd zijn. Misschien is het leuk om als ik deze blog over een aantal jaar nog steeds heb, deze TAG dan eens overnieuw te doen?
 
 
Wat zijn jou antwoorden op deze vragen?
Laat ze achter in de comments!
 

 
Have a nice day!
 
xx Sanne 

2 opmerkingen: