zaterdag 23 augustus 2014

Leukste nagellak namen

Hey,
 
 
vandaag heb ik al mijn nagellak uitgezocht, een deel weggegooid en alles mooi opnieuw ingedeeld. Heerlijk om daar mee bezig te zijn! Toen ik lekker bezig was met alles uitzoeken viel het me ineens op dat sommige lakjes ontzettend leuke namen hebben. En dan bedoel ik niet de naam van een collectie, maar de naam van een individueel product. Natuurlijk wist ik al lang dat veel merken hun lakken leuke namen geven, maar dit keer lette ik er extra op. Bijna al mijn lakjes hadden een super leuke naam! In dit artikel deel ik de leukste met jullie!
 

Onder de foto's van de nagellakken staan de naam en het nummer. Niet alle lakken die je hier op de foto ziet zijn nog in de winkel te krijgen. Sommigen zijn namelijk al een aantal jaren oud en hebben het assortiment verlaten.

 Catrice 45 - Kitch Me If You Can
Essence 105 - party princess
Essence 103 - space queen
 
Deze drie glitterlakjes zijn voorzien van super leuke namen! 'party princess' vind ik het leukste. Past echt bij mij, haha! Essence is altijd wel creatief met namen, net zoals Catrice. Het mooiste lakje van deze drie vind ik die van Catrice. De kleur van de grove glitters is ontzettend mooi. 'space queen' van Essence is heel multifunctioneel. Omdat er haast geen kleur in de glitters zit kan hij overal overheen. Ideaal!
 

 Essence 146 - that's what i mint
Essence 50 - IRREPLACEBLE
Catrice 060 - Mona Lisa Is Staring Back
Catrice 56 - Minter Wonderland
Essence 05 - Café Olé
 
Ook dit setje lakjes heeft weer leuke namen. Ze hebben bijna allemaal met de kleur van het lakje te maken. 'Minter Wonderland' vind ik toch wel de leukste. Het is een minty kleurtje waar de naam goed op is ingespeeld. Een erg leuk en zomers kleurtje, ondanks dat de naam winters is ;)
 


 BE Creative 022 - Memento
Essence 107 - naughty and pink!
Catrice 06 - Call Me Princess
Catrice 060 - Bloody Mary To Go
Catrice 820 - Pimp My Shrimp
Essence 106 - Free Hugs
 
Dit is alweer het laatste setje lakjes. De namen 'Call Me Princess' en 'Free Hugs' vind ik het leukste. 'Call Me Princess' vind ik tevens het mooiste lakje. Hij geeft een heel mooi zand effect aan je nagels en een fantastische kleur. Ik draag hem heel vaak op mijn ringvingers in combinatie met een andere kleur op de rest van mijn nagels.
 
 
Alle namen zijn lekker speels zoals je wel gemerkt hebt. Kijk ook eens in jou stash naar de leuke namen die jou producten hebben. Ook dingen als oogschaduw en lipgloss hebben vaak leuke namen.
 
 
Wat vind jij de leukste namen uit mijn nagellakstash?
Laat het achter in de comments!

 
 
Have a nice day!
 
xx Sanne

3 opmerkingen:

 1. wat een creatief artikel! dit zijn inderdaad wel hele leuke namen!
  Ik kwam je comment tegen op het spam je blog artikel van loving life is easy en besloot even een kijkje op je blog te nemen ;)

  Wat ziet je blog er goed uit, ik vind de layout echt heel mooi en verheug me op je volgende artikel!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw! Super lief deze comment, Julia! Ik zit hier nu echt met een hele grote glimlach op mijn gezicht!

   Echt heel erg leuk om te horen dat je mijn lay-out zo mooi vind en dat je je al verheugd op mijn volgende artikel! Ik word echt heel blij van dit soort comments ;)

   xx Sanne

   Verwijderen