maandag 25 augustus 2014

Let's Get Personal #2

Terwijl ik dit typ luister ik naar 'Ai Se Eu Te Pego' van Michel Teló. Ik kom weer helemaal in de zomerse sferen als ik dit liedje hoor! Op vakantie werd dit liedje 's avonds weleens gedraaid en daar ging ik dan met vakantievrienden op dansen. Echt genieten! Die avonden eindigden vaak best laat. Nu lig ik keurig tussen 22:00 en 23:00 in bed.
 

Inmiddels is mijn tweede schoolweek alweer van start gegaan! Afgelopen week verliep best soepeltjes. Er zijn nog geen toetsen op gegeven. Wel zitten docenten ons bang te maken voor de proefwerkweek (pww) die eind oktober plaats gaat vinden. Dit gaat mijn allereerste pww ooit worden. Bij ons op school krijg je op de havo pas in het vierde jaar je eerste pww. Ik zou dus totaal niet weten hoe zoiets verloopt. Ben heel erg benieuwd! Wel kan ik al zeggen dat ik het best fijn vind dat je dan één toets krijgt over een aantal hoofdstukken. Dat is even veel leren, maar verder heb je geen toetsen. Naja... Je hebt dus een tentamen over een aantal hoofdstukken en daarvoor nog wel een los proefwerk. Maar de tentamens zijn belangrijker.
 
De afgelopen drie jaar die ik al op mijn school doorbreng had ik drie uur sport per week. Dat is nu ingekort naar twee uur. Ik heb er niks op tegen! Vandaag had ik een blokuur sport. Ben ik direct op maandag al van het sporten af. Heerlijk! We gingen softballen wat ik echt heel leuk vind. Ik ben alleen niet zo'n heel grote held in dit soort dingen. Ik had dus een paar keer geslagen terwijl de bal toch echt wijd was. Ik zág gewoon dat de bal wijd ging en tóch ging ik slaan. Op dat moment vond ik mezelf toch niet zo'n domme doos... De mensen op de bank vonden het gelukkig wel vermakelijk, haha! Toch raakte ik de bal uiteindelijk en kon ik gaan rennen wat ik het leukste deel vind. Ik haalde een punt binnen na een aantal beurten van andere mensen en toen was ik blij.
 
Afgelopen zaterdag had ik ook nog een fissa met mijn vriendinnen bij mij. Iedereen moest thuis opdrachten verzinnen en die deden we dan in een grote pot. Om de beurt moest je er een opdracht uit halen en die uitvoeren. Bij sommige opdrachten moest je een shotje zoutwater of pure ranja drinken als je faalde. Echt, drink NOOIT zoutwater! Echt NOOIT! Het is zo UGH, TERRIBLE.
 
Eén opdracht was ook dat je met een lege fles en een ei moest gaan honkballen. Een ei leek me niet zo'n goed idee, dus werd het een aardappel. Ik woon vrij dicht bij school dus gingen we naar het schoolplein om het daar te doen. Dat was echt grappig!
 
Ook werd ik op het laatst nog tot mummie getransformeerd. Dat was echt best wel heel erg leuk eigelijk. Dat wc papier op mijn huid voelde nog niet eens zo heel slecht... Misschien ga ik parttime mummie worden.
 
Okay, ik moet nu opschieten met typen. Het is namelijk bijna 20:00 en dan begint GTST! De laatste weken (maanden?) voor de cliffhanger heb ik het eigenlijk zelden gekeken. Ik vond het niet meer zo boeiend. De cliffhanger(s) zelf vond ik toch ook niet zo slecht.... Toch ben ik best benieuwd hoe alles nou af gaat lopen. Waarschijnlijk weet je tegen sinterklaas pas hoe alles nou precies zit, maar toch. Het blijft ergens wel leuk! Hopelijk wordt het aankomend seizoen wat spannender!
 
Na GTST ga ik CSI kijken waar ik helemaal verslaafd aan ben. Als ik een aflevering niet kan kijken, omdat hij zo laat begint (bijvoorbeeld Bones, dat begint rond 23:00...) of omdat ik CSI op een zender kijken op een andere zender is ook CSI op, dan neem ik dat op. En dan kijk ik dat later weer terug. Vooral Bones vind ik echt heel erg leuk om te kijken. Vanavond begint ook weer een nieuw seizoen van Unforgettable! Dat vind ik me toch ook niet zo'n geweldig programma!
 
Morgen een kort dagje school. Van 08:45 tot 14:00. Dat is prima te doen!
 
xx Sanne

3 opmerkingen:

 1. Fijn artikel. Ai Se Eu Te Pego is écht een zomernummer inderdaad, blijft goed! Leuk dat je GTST volgt, zou ik eigenlijk ook weer eens moeten doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat goed dat je ook persoonlijke artikelen met je lezers deelt!
  Zo kunnen we de schrijfster achter de blog beter leren kennen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Julia! Dat was ook mijn intentie van deze artikelen. Ik zet namelijk (nog) geen foto's van mezelf op mijn blog, maar op deze manier wil ik jullie toch een beetje het gevoel geven dat jullie mij kennen.

   xx

   Verwijderen