zaterdag 19 juli 2014

Catrice LE - Metallure

Hey,
 
elke 1 à 2 maanden brengen zowel Essence als Catrice een Limited Edition (LE) uit. Heerlijk vind ik het! Specialere producten die tijdelijk te koop zijn En op is op. Dat maakt het lekker exclusief. Voor de maand augustus heeft Catrice een hele mooie LE op de planning staan: 'Metallure'. Toen ik de foto's zag was ik direct onder de indruk. Dit kon ik jullie niet onthouden!
 
 

 
Laten we beginnen met de nagellak. Catrice brengt een vijftal nagellakjes uit in mooie, metallic kleuren. Ik ben heel benieuwd naar de rode kleur en de meest rechtse. Die zien er bijzonder uit! Eigenlijk ben ik benieuwd naar alle lakken...
€ 2,99 per stuk
 
 

Ook zitten er drie oogschaduws in deze Limited Edition. Ze zijn een beetje 'gemarbled' wat ik een super leuk effect vind hebben. Ben wel benieuwd of dit altijd zo is, of dat dit eroverheen gesprayed is. Ik hoop het eerste. De meest rechtste kleur ziet er het bijzonderst uit.
€ 3,59 per stuk
 

Omdat deze collectie tegen het einde van de zomer uitkomt verdwijnt je bruine kleurtje langzaamaan alweer. Jammer! Gelukkig zit er in deze LE een bronzer. Deze kun je over heel je gezicht aanbrengen, of puur voor shapen gebruiken. Hij ziet er in ieder geval super uit! Er zitten roségouden en gouden glitters/shimmers in. Dit geeft (mits het subtiele shimmers zijn) een gezonde gloed aan het gezicht.
4,99  per stuk
  

Een leuke extra van deze Limited Edition is dit 2-in-1 product. Het is zowel een eyeliner als een mascara topper in één. Ideaal! Het lijkt me wel even oefenen om deze topper over je mascara aan te brengen. Waarschijnlijk zit er een  heel handig kwastje in. De kleur is ideaal voor de feestdagen alvast!
€3,99 per stuk
 

 
En natúúrlijk zit er ook lipstick in deze LE. 3 stuks in een prachtige huls. Als de rode lipstick mooi van kleur is, dan koop ik die. Anders de roze. Puur om de huls wil ik hem hebben! So pretty! De roségouden kleur met zilveren 'spetters' erop is werkelijk prachtig vormgegeven. Mijn complimenten!
€ 3,99 per stuk
 
Ik ben echt mega enthousiast over deze LE. Hopelijk ligt hij niet vervroegd in de winkel en kan ik dus mijn slag op tijd slaan. Het zou zonde zijn als ik op vakantie ben en dat deze collectie dan uit komt. Als hij, zoals gepland, in augustus uitkomt kan ik gewoon mijn lipstick bemachtigen. :)

 
Zijn jullie ook zo enthousiast over deze Limited Edition van Catrice?
Laat het achter in de comments!
 
 
Have a nice day!
 
xx Sanne
 
ps. Al deze foto's en informatie komen van www.veracamilla.nl

1 opmerking:

  1. Heey,

    Ik vind de roze nagellak en de roze lipstick super.

    Ps., we hebben de zelfde naam blog ik heb perongeluk een y te weinig gedaan haha egt heel toevallig, als je het leuk vind dit is mijn blog www.royalbeautyfairyy.blogspot.com
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen