zaterdag 21 juni 2014

Review: The Body Shop - Body Sorbet

Hey,
 
nu het langzaam steeds warmer wordt, kunnen onze benen wel wat extra verzorging gebruiken. Door de zon en het chloorwater kunnen ze namelijk flink droog worden! En droge beentjes staan niet zo heel charmant onder een leuk jurkje of mooie short.

The Body Shop heeft hier een oplossing voor gevonden. Niet specifiek voor het probleem wat ik hierboven beschreef, maar voor je hele lichaam. TBS heeft namelijk sinds een aantal weken 'Body Sorbets' in haar assortiment liggen. Dit zijn bodylotions die de structuur van een sorbet zouden moeten hebben. Dit klonk erg leuk, dus ik heb er eentje gekocht! Want ja, voedend ijs op je lichaam smeren, wie wil dat nou niet? ^^


TBS zegt het volgende over de Body Sorbets:
 
Een verfrissende Body Sorbet met de heerlijke geur van Moringa. Verzorgt, verfrist en verzacht de warme zomerhuid zonder te plakken.
 
- lichte Body Sorbet
- plakt niet
- hydrateert tot wel 24 uur
- bevat verkoelende aloë vera
- perfect voor in de zomer!
 
Body Sorbets zijn verkrijgbaar in 5 geuren: Moringa (die heb ik), Pink Grapefruit, Mango, Satsuma en Strawberry. Allemaal zitten ze in een handige, doorzichtige, matte knijptube. Je ziet de kleur van het product er goed doorheen.
 
 
De geur van deze bodylotion is erg lekker. Ik heb werkelijk géén idee hoe moringa moet ruiken, maar als het ruikt zoals deze bodylotion vind ik het lekker! Dit is de lichtste geur van de vijf. Hij is niet zwaar, maar heel mild, fris en een tikkeltje zoet ver weg. Van deze Body Sorbet krijg ik een instant zomer gevoel! De andere geuren vond ik wel lekker, maar vrij zwaar. De geur ruik je helaas niet goed terug op je huid. Dat was wel een pluspunt geweest als je het terug zou ruiken.
 
The Body Shop zegt dat deze Body Sorbet de structuur van ijs heeft. En ik moet zeggen, ze hebben behoorlijk gelijk! De structuur lijkt echt heel erg op smeltend sorbetijs. Heel apart! De Body Sorbet smeert goed uit en plakt niet. Je hebt ook maar een heel klein beetje nodig steeds. Dus zuinig in gebruik is het zeker. Wel blijft er even een laagje op je huid achter wat semi-stroef is. Heel gek. Je zou dit in de winkel moeten testen om te begrijpen wat ik bedoel. Heel vervelend is dit gevoel niet. Na een paar minuutjes is dit gevoel wel weer weg trouwens. Dus je zit niet de hele dag met een semi-stroef gevoel op je lichaam.
 

 
Deze lotion is ideaal om aan te brengen na een dagje in de zon gelegen te hebben of als je naar het zwembad/strand bent geweest. Hij voed mijn huid voldoende, maar niet dat ik denk van 'wauw, dit is echt mega speciaal' ofzo. Het is een goede bodylotion met een hele lekker geur en grappige structuur. Opniew kopen zal ik deze Body Sorbet niet. Hij kost namelijk € 11,- (!). Maar af en toe mag je jezelf best verwennen met iets duurs.
 
 
De Body Sorbets zijn te koop bij The Body Shop filialen en online op www.thebodyshop.nl. De prijs is € 11,- per stuk.
 
 
Wat is jullie favoriete smaak ijs?
Laat het achter in de comments!
 
 
Have a nice day!
 
xxx Sanne
 
 
ps. Mijn favoriete ijssmaak is yoghurt ijs of bosvruchtenijs. Heerlijk op een warme zomerdag!

7 opmerkingen:

  1. Het idee vind ik zo leuk en het klinkt ook heel erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De moringa geur is zoooo lekker <3 Ik heb deze in body shop variant! De sorbet variant wil ik ook graag nog een keertje kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik ben ook helemaal gek op deze geur! Wist trouwens niet dat hij er ook in een bodybutter is. Die ga ik maar eens testen in de winkel binnenkort!

      xx

      Verwijderen
  3. Na alle reviews die ik hierover heb gelezen ben ik eruit, IK MOET ER OOK EEN HEBBEN! Hihi!! Ook jij hebt weer een onwijs fijne review geschreven, en het lijkt me dus een heel fijn product! XX Liefs

    BeantwoordenVerwijderen