woensdag 25 juni 2014

Review: Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish

Hey,
 
de laatste weken ben ik steeds meer fan geworden van knallende lipkleuren. Roze is op dit moment mijn favoriet. Het staat zo girly en zomers! Rood is ook heel hele mooie kleur. Heel chic, maar in zekere zin ook speels en zomers. Toen de Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish op mijn pad kwam, kon ik het niet laten om er een artikel over te schrijven. Hij is zo mooi! 
 

De MTSSLP van Catrice is een lipgloss. Maar niet zomaar een lipgloss. Catrice zegt dat deze lipgloss de kleur van een lipstick, de houdbaarheid van een lipstain en de glossy finish van een lipgloss heeft. Klinkt ideaal toch? Ik heb hem in de kleur 040- Let's Red Loud!
 
 
Deze 3 in 1 lipgloss komt in een mooie, zwarte huls. In de kleur die de gloss heeft zijn details op de verpakking geplaatst. In mijn geval is dit rood. Is jou lipgloss nou nude of roze? Dan zijn de details in die kleur, in plaats van rood. In zilveren letters staat op de verpakking wat het is en wat het doet. Ziet er leuk uit!
 
 
Zoals elke lipgloss breng je ook deze lipgloss aan met de sponsapplicator die in de huls zit. De sponsapplicator van deze lipgloss bevat een soort reservoir. Een soort kuiltje waar wat product in blijft zitten. Super handig! Zo hoef je de applicator niet tig keer in de huls te dippen, voordat je lippen compleet bedekt zijn.
 
 
De Smoothing Lip Polish brengt soepel aan. Hij is heerlijk romig en dekt echt fantastisch. Ik ben er nog steeds helemaal onder de indruk van! Uit mijn eigen ervaring is namelijk gebleken dat lipgloss altijd een beetje sheer is. Deze gelukkig niet. Het is fijn dat steeds meer budget merken zoveel  goed gepigmenteerde producten aan hun assortiment toevoegen.
 
 
Catrice beloofd dat deze lipgloss tot wel 8 uur op je lippen zou blijven zitten. In zekere zin is dit waar. Na een maaltijd als lunch of diner is de glossy finish er bijna compleet af. Maar de kleur is echt in je lippen getrokken. Je ziet de kleur dus nog wel zitten, alleen zonder glossy finish. Leuk! Zo hoef je hem niet opnieuw aan te brengen na elke maaltijd. Hij vervaagt gewoon op een mooie manier.
 
 
De geur van deze lipgloss is ook echt heel lekker. Het is een beetje zoetig met zo'n typische make-up geur. Absoluut niet storend.
 
Ik vind dat dit echt een goed product is. Hij brengt fijn aan, blijft goed zitten en ruikt lekker. Ik zit erover te denken om hem in nog een andere kleur te kopen. Ook als deze op is, haal ik hem misschien nog wel opnieuw. Dat zegt al heel wat!
 
 
Deze lipgloss is echt iets voor jou, als je opzoek bent naar een goede lipgloss die lang blijft zitten en veel kleur afgeeft.
 
 
Heb jij weleens zo'n 3 in 1 product gebruikt?
Laat het achter in de comments!
 
 
Hope you enjoyed!
 
xxx Sanne
 


3 opmerkingen: