zaterdag 14 juni 2014

Easy Nail Art

Hey,
 
Nail Art is al een tijdje heel erg in. Er zijn talloze tools te koop om de mooiste creaties te maken. Vaak zijn die heel ingewikkeld en moet je lang oefenen om het mooi op je nagels te krijgen. Maar Nail Art hoeft helemaal niet altijd zo moeilijk te zijn. Zoveel moeilijke dingen als er zijn, zoveel makkelijke zijn er ook. In dit artikel laat ik er één zien.

Op een mooie, zonnige dag bedacht ik deze Nail Art. Heel zomers met dat blauw en de bloemetjes. Ik had van mijn moeder van die nagellakpennen gekregen. Maar ik gebruikte ze veel te weinig. Ik besloot dus om ze voor deze tutorial te gebruiken. In plaats van deze pennen kun je ook makkelijk een satéprikker, een naaldje of voor het mooiste effect dottingtools gebruiken.
 
Wat heb je nodig?
 
- Een kleur nagellak naar keuze. Ik gebruik Barry M GNP 12. De naam is van het potje af gesleten.
- Nagellakpennen, dottingtools, satéprikkers of een naaldje 
Als eerste lak je je nagels in je basiskleur. Voor mij is dit blauw. Laat dit goed drogen en breng eventueel nog een extra laagje aan.

 
Nu is het tijd voor het echte werk: de bloemetjes! Het is heel simpel. Je brengt met je witte nagellakpen (of je dipt een satéprikker in witte nagellak) 1-2 rondjes aan op je nagel. Dit is het midden van je bloemetje. Laat dit een paar minuten drogen voordat je met de volgende stap verder gaat.


Nu gaan we de bloemblaadjes maken. Dit doe je heel simpel door rondjes om de witte rondjes te maken. Als je rechts bent gaat je linkerhand er veel mooier uitzien dan de rechterhand. Tenzij je linkerhand heel vast is natuurlijk.Ik heb ervoor gekozen om op mijn ringvingers de bloemetjes zilver te maken in plaats van goud, zoals op mijn andere vingers. Op mijn ringvingers doe ik meestal wel wat speciaals. Zoals een ander kleurtje, een stickertje en in dit geval zilveren bloemblaadjes.

 
Ik had er het volste vertrouwen in dat ik dit heel mooi en strak kon doen. Maar niets is minder waar. Het ziet er best rommelig uit. Dottingtools waren veel handiger geweest.

Zoals je waarschijnlijk al wel gezien hebt, waren mijn nagels hier best kort. Deze tutorial is dus ideaal voor mensen met korte nagels. Je kunt de bloemetjes namelijk zo groot of klein maken als je zelf wilt.

Hopelijk was deze tutorial duidelijk voor jullie! Laat het me weten als je het nagemaakt hebt of andere ideeën hebt.


Have a nice day!

xxx Sanne

8 opmerkingen:

 1. Mooie, vrolijke, zomerse nagels <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee wat een leuke nail art! Ook nog eens handig omdat ik dezelfde nail art pennen heb. Heb je de pennen ook bij een mevrouw gekocht die in de stad een kraampje had?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey,

   thanks! Mijn moeder heeft de nail-art pennen op de huishoudbeurs van vorig jaar gekocht geloof ik.

   x

   Verwijderen