zaterdag 24 mei 2014

Review: Essence Silky Touch Blush

Hey,
 
één van mijn favoriete merken is Essence. Het is goedkoop, van prima kwaliteit en gewoon bij de Kruidvat te halen. Sinds ik vaker blush draag was ik op zoek naar een leuk, niet al te opvallend kleurtje. En die vond ik bij Essence!
 
De Essence Silky Touch Blush in nr. 50 - sweetheart vond ik erg mooi. Ik nam hem mee en het leek me leuk om er een review aan te wijden, mits ik hem fijn vond. En dat is ie.

 
Essence belooft dat deze blush je de gehele dag van een mooie teint voorziet. Dat is zeker waar. Aan het einde van de dag is de blush weliswaar minder zichtbaar als in de ochtend, maar je ziet hem zeker nog zitten.

 
De kleur neigt een beetje naar oranje. Heel mooi en natuurlijk. Blushes die heel fel zijn vind ik niet zo mooi, tenzij je het goed blend in je huid en goed combineert met je ooglook, lipkleur en kleding. 


De pigmentatie van deze blush is prima! Je hebt niet al te veel nodig en de kleur hoef je niet op te bouwen. Eén laagje is prima. Ik breng hem aan met mijn RT Blush Brush.

Dit is een fijne blush voor een fijn prijsje. Hij is te koop bij Kruidvat voor € 2,59. Ik ga er zeker nog eentje in een andere kleur halen, want deze pak ik toch erg vaak. Vaker dan mijn geliefde Sleek Rosegold, omdat deze wat natuurlijker is en je hem makkelijker kunt combineren.

Hope you enjoyed!

xxx Sanne
 


2 opmerkingen:

  1. Wauw, hele mooie blush. De kleur is echt prachtig, lekker zomers <3

    BeantwoordenVerwijderen