woensdag 21 mei 2014

Mijn avondroutine producten

Hey,
 
ik vond het wel een leuk idee om aan jullie te laten zien welke producten ik elke avond gebruik. Eerst wilde ik mijn ochtendroutine laten zien, maar dat zijn echt maar twee producten: een tonic en dagcrème. Beide van Kruidvat eigenmerk. Daar kan ik dus niet veel over vertellen. In de avond gebruik ik echter veel meer. Ik draag dan namelijk make-up die allemaal verwijderd moet worden. Het gevoel van make-up op hebben terwijl ik ga slapen vind ik echt verschrikkelijk. Het voel zo vies... Daarom haal ik het elke avond keurig van mijn gezicht af.
 


Ik begin altijd met het verwijderen van mijn make-up. Dit doe ik met puur kokosvet. Dit kun je bij o.a. De Tuinen kopen. Zo'n potje als deze van 250ml kost nog geen € 5,- en je doet er méga lang mee. Je gebruikt tenslotte echt een ieni mini beetje per keer. Ik pak een beetje vet en verwarm dit tussen mijn vingertoppen. Het inmiddels vloeibare vet wrijf ik op  mijn ogen. Zo komt mijn mascara goed los. Mijn ogen zijn nu heel vettig, daarom verwijder ik het vet en de losgekomen mascara en oogschaduw met een nat washandje.
 
 
Dan is het tijd voor de rest van mijn gezicht. Ik draag geen foundation, maar wel transparant poeder. Dit moet natuurlijk ook van mijn gezicht, net zoals het vuil wat er door de dag heen op komt. Dit doe ik met de reinigingsmelk van Kruidvat. Ik masseer een klein beetje in op mijn huid en verwijder dit weer met een nat washandje.
 
 
Om de laatste restjes te verwijderen doe ik wat tonic (ook weer van Kruidvat eigenmerk) op een watje en haal dit over mijn gezicht. Er komt altijd nog een beetje vuil vanaf.
 
 
Tot slot doe ik nog een beetje crème op mijn gezicht. Dit doe ik elke ochtend en avond. Ik gebruik voor zowel de ochtend als de avond een dagcrème, omdat ik het niet nodig vind om twee aparte producten te gebruiken voor hetzelfde doeleinde. Namelijk een verzorgde huid.
 
 
In mijn haar gebruik ik dagelijks de Andrélon Care&Repair intensief beschermende crème. Dit is een fijn product wat ervoor zorgt dat mijn haar er gezond uitziet.
 
 
Dit was alles wat ik elke avond gebruik. Het is niet mega veel, maar ook niet mega weinig. Genoeg om me elke avond goed te verzorgen. Alle producten hierboven vind ik erg fijn en heb ik al vaker gekocht. Hoe fijn ik een product soms ook vind, ik varieer erg met mijn merken. Over 2 maanden kan deze hele routine alweer totaal anders zijn. Op het moment dat ik dit typ gebruik ik de reinigingsmelk al niet eens meer. Het product wat ik nu wel gebruik komt snel voorbij in een review.
 
 
Welke producten gebruik jij elke avond?
Laat het achter in de comments!
 
 
 
Have a nice day!
 
xxx Sanne
 
 

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Ik heb die dagcrème van Kruidvat ook al eens gehad, die vond ik erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen, deze producten heb ik zelf ook gebruikt en vind ik niet fijn voor mijn huid.

    New blogpost: review

    BeantwoordenVerwijderen