zaterdag 4 oktober 2014

Limited Edition Essence 'Come To Town'

Omdat de pepernoten allang in de winkels liggen en de kerstspullen ook langzaamaan de schappen vullen, vond ik het wel toepasselijk om deze LE van Essence met jullie te delen. De LE die Essence eind november uit gaat brengen is echt geweldig. Ik wil zo ongeveer alles hebben.
 

Nail Polish Set
 
Ik begin bij deze super schattige nagellaksetjes! Zó leuk om cadeau te geven aan een vriendin of zus! Ik wil echt een hele voorraad inslaan van deze setjes. Ze kosten namelijk maar € 3,59 per setje en zijn verkrijgbaar in de versies 'Naughty or Nice' en 'Got My List?'
 
 
 
Shimmering Body Powder
 
Dit is ook weer zo'n geweldig iets. Shimmering Body Powder! Alleen het doosje al is té schattig. De applicator ziet er ook super donzig en leuk uit. Het kost € 2,39 per stuk, dus ik verwacht niet dat dit potje heel groot is. Desalniettemin erg leuk!
 
 
 
Creamblush
 
Deze creamblushes zien er heel fel uit. I like! De onderste is iet wat te paars voor mij, maar de bovenste geeft denk ik een heel mooi effect, mits je het subtiel aanbrengt. Deze creamblushes kosten € 2,39 per stuk en zijn verkrijgbaar in de kleuren 'Is That You, Santa?' en 'Wrapped In Pink'.
 
 
 
Lipsticks
 
Super leuk vind ik het dat er twee lipsticks in deze Limited Edition zitten. De paarse kleur is lekker gewaagd en de rode kleur mooi classy. Ben benieuwd naar de pigmentatie! Verkrijgbaar in 'Is That You, Santa?' en 'Wrapped In Pink' voor € 2,39 per stuk
 
 
Oogschaduw
 
Aaaahhh, deze paletjes! So so pretty! Vooral de rechter. De kleur links boven is namelijk een hele mooie berry kleur. Dit paletje heb ik echt nodig. Ik kan hier zeker weten prachtige looks mee maken. Verkrijgbaar in 'Naughty Or Nice' en 'Make a Wish' en kosten slechts € 2,89 per stuk. Ook leuk om cadeau te doen!
 
 
 
Oogpotlood
 
Dit ziet er ook prachtig uit. Naar de gouden variant ben ik erg benieuwd. Als het echt op goud lijkt kan het namelijk nog best eens goed van pas komen. De middelste lijkt me ook erg mooi. Verkrijgbaar in 'Make a Wish', 'Naughty Or Nice' en 'The Most Wonderful Tree' voor € 1,99 per stuk.
 
 
 
 
Oogschaduw
 
Essence heeft echt aan alles gedacht, want je kan ook een setje ansichtkaarten kopen! Heel origineel. € 1,99 voor vijf kaarten.
 
 
Ik kijk echt heel erg uit naar deze collectie! Helaas moet ik nog iets minder dan twee maanden wachten. Het oogschaduwpaletje, de shimmer powder, de rode creamblush en de nagellaksetjes wil ik heel graag hebben. Het is nog nooit eerder voor gekomen dat ik ongeveer alles uit een LE wil hebben. In november moet ik dus wat geld achter houden!
 
xx Sanne

3 opmerkingen:

  1. De kleuren zijn iets minder mijn ding, maar ik vind het idee achter de LE wel leuk! Leuk dat je dit deelt, hebben we alvast iets om naar uit te kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk die cream blushes eens zeg, wat een knalkleuren, likey likey!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind die kaarten echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen