woensdag 17 september 2014

Review: Essence Lipliner 07 - Cute Pink

Het leek me weleens leuk om een lipliner aan te schaffen. Gewoon om die over heel mijn lippen aan te brengen en het als een soort lipstick te gebruiken. Bij Essence vond ik een erg mooi kleur en voor een schampere prijs van € 0,99 nam ik hem mee.
 

Essence heeft verschillende lipliners in haar assortiment. Alle kosten ze € 0,99 per stuk. Een erg fijne prijs als dit product goed werkt.
 
De verpakking van deze lipliner is erg eenvoudig. Gewoon een potloodje met zilver/grijze dop. Het design van de lipliners wordt ook toegepast op de oogpotloden.
 
 
De lipliner is ontz├ęttend romig van structuur. Het glijd haast als boter over je lippen heen! Ik had eerder een iet wat stroevere substantie verwacht. Dit valt me mee! Het potloodje is ook heel goed gepigmenteerd. De kleur die ik heb is vrij neutraal, maar wel met een duidelijk zichtbare roze ondertoon.
 
 
Het aanbrengen van de lipliner gaat echt heel gemakkelijk. Eerst omlijn ik mijn lippen en vervolgens kleur is ze in. Omdat het potloodje zo romig is komt er vrij veel product op je lippen. Ik had daarom nog even in een tissue of een stukje wc papier om het overtollige product van mijn lippen te verwijderen.
 
 
Deze lipliner houd het redelijk lang uit op mijn lippen. Na een glas water zit hij nog net zo goed op mijn lippen als voorheen. Hij geeft ook totaal niet af een het glas. Na een kleine snack of een maaltijd is de lipliner wel wat meer vervaagd, maar op een egale manier. Het is dus niet noodzakelijk om hem bij te werken.
 
Het potloodje heb ik niet gebruikt onder een lipstick, omdat ik dat simpelweg niet nodig vind. Wel staat de doorzichtige lipliner van Essence nog op mijn wishlist. Wie weet zie je daar binnenkort nog een review van verschijnen!
 
 
Ik ben zeer tevreden over deze lipliner van Essence! Hij is ontzettend romig van structuur, blijft redelijk lang zitten en de pigmentatie is top. En dan heb ik het nog niet eens over de geweldig prijs gehad! Zeker een aanrader voor mensen die eens wat anders willen dan een lipstick.
 
xx Sanne

4 opmerkingen:

 1. Klinkt wel erg goed. Zelf heb ik het nog nooit gebruikt, maar ben er wel nieuwsgierig naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te lezen dat ik je nieuwsgierig gemaakt heb!

   xx Sanne

   Verwijderen