woensdag 9 juli 2014

Essence LE - Wave Goddess

Hey,
 
waar ik het zaterdag nog had over de najaarsproducten van Catrice heb ik het nou alweer over de nieuwste Limited Edition van Essence. Deze maand komt Essence namelijk uit met de zomerse LE 'Wave Goddess'. Deze collectie zit vol met zomerse kleuren en handige items.
 
 


Zoals ik in de inleiding al vertelde is deze LE lekker zomers. De kleuren roze, geel, lichtblauw en donkerblauw staan centraal.
 
 
Nagellak - € 1,89 per stuk
 
Zoals in bijna elke Limited Edition van Essence zit er ook in deze nagellak. In 4 zomerse kleuren: 01 - loose your hart, 02 - wave down the line, 03 - have a break en 04 - crush on blue. Zoals je op de foto al wel kunt zien zijn de potjes voorzien van rubberen ringen om de dop. Ik heb zo hier en daar gelezen dat je deze eraf kunt halen en als ring kunt dragen. Als dit inderdaad klopt zou dit zó'n ontzettend leuke toevoeging zijn!
 
 
Soft touch eyeschadow - € 2,39 per stuk
 
Omdat je in de zomer wat meer zweet, glijd je oogschaduw vaak eerder van je oogleden af. Zonde! Essence heeft daar wat op bedacht: mousse oogschaduw. Dit concept bestaat al een tijdje en Essence heeft ook al van dit soort producten in het vaste assortiment (tweede schap) zitten. Maar nu dus ook weer in een LE. Zelf heb ik één zo'n potje van een andere LE, maar daar ben ik niet zo enthousiast over. Het brengt niet fijn aan en blijft ook niet goed zitten. Dat wil niet zeggen dat dat bij deze producten ook zo is. Misschien heeft Essence de formule aangepast en werkt het nu wel prima.
 
Deze bijzondere oogschaduws zijn verkrijgbaar in vier kleuren: 01 - have a break, 02 - crush on blue, 03 - stand up and peddle, 04 - life is better when you surf.
 
 
 
2 in 1 eyeliner pen - € 2,99 per stuk
 
Om je ogen van een mooie eyeliner te voorzien, heeft Essence drie verschillende kleuren eyeliner pennen aan deze Limited Edition toegevoegd. Het zijn gewaagde kleuren, maar kunnen heel mooi staan. De bovenste van deze foto lijkt haast wel wit! Als hij echt wit is, is dit een ontzettend goede zet van Essence. Witte eyeliner zie je namelijk steeds meer.
 
Verkrijgbaar in drie kleuren: 01 - life is better when you surf, 02 - have a break en 03 - stand up and peddle.
 

 
 
 
 
Blush tint - € 2,59 per stuk
 
Dit is nou echt een handig product voor de zomer: blush tint. Dit is vloeibare blush die echt in je huid trekt. Een soort lipstain maar dan voor je wangen. Zo'n blush tint als deze is super handig voor op het strand. Je brengt 's ochtends een beetje blush tint met het kwastje aan op je wangen en dept dit vervolgens met je vingers uit. Doordat het dus een beetje in je huid trekt blijft het ontzettend lang zitten en moet het een beetje van je huid af 'slijten' als het ware.

 

 
 
Highlighter powder - € 2,99 per stuk
 
Natuurlijk mag in deze collectie die speciaal voor de zomermaanden gemaakt is highlighter niet ontbreken. Dit geeft je jukbeenderen in het zonnetje een prachtige glans. 
 
Tinted lip balm - € 2,39 per stuk
 
Tinted lip balms, ik ben er geen fan van. Het is gewoon lippenbalsem met een kleurtje wat je haast niet terug ziet op je lippen. Wel moet ik eerlijk bekennen dan sommige tinted lip balms wél heel mooi zijn. Ze bevatten net wat meer kleur. Ook deze producten zijn weer ideaal voor in de zomer. Ze verzorgen je droge lippen en geven ze ook nog eens een subtiel tintje.
 
Verkrijgbaar in 01- loose your hart en 02- life is better when you surf.
  
 
Body tattoos - € 1,99 per stuk
 
Dit vind ik wel grappig. Body tattoos. Leuk dat ze een horloge als tattoo erin hebben gedaan. Deze plak je op de plek van waar je horloge moet zitten en geeft een geinig effect. Zelf zou ik dit niet kopen. Beetje kinderachtig, maar wel een leuke toevoeging.
 
 
(Zonne)brilkoker - € 3,39 per stuk
 
Dit. Vind. Ik. Geweldig! Een siliconen zonnebrilhoes in een geweldig kleurtje. Echt beschermen zal hij je bril of zonnebril niet, want het is van zacht materiaal. Wel staat het super leuk als je dit vasthoud. Je kan het denk ik ook makkelijk als portemonnee gebruiken. Let er wel op als je deze gaat kopen dat je zonnebril erin past. Het zou zonde zijn als dit namelijk niet blijkt te passen. Natuurlijk kun je hem daarna nog gewoon als portemonnee gebruiken.
  
 
Beach Hair Waves Spray - € 3,59 per stuk
 
Last but not least: beach spray! Als je dit in je (liefst vochtige) haar sprayt en een beetje gaat kneden lijkt het net alsof je net in zee gezwommen hebt. Van zout water gaat je haar namelijk een beetje krullen. Om dit effect na te bootsen is er deze spray. Leuk! De flacon is ook lekker zomers.
Zoals je wel kunt zien kun je niet anders dan vrolijk worden van deze Wave Goddes LE. De kleuren zijn geweldig en de producten niet zo standaard. Wel heeft Essence niet echt haar best gedaan om voor elk individueel product een aparte naam te verzinnen. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben fan! Hopelijk ben ik niet op vakantie als deze LE uitkomt. Ik wil er namelijk graag wat van kopen!
 
 
Wat vind jij van deze Limited Edition?
Laat het achter in de comments!
 
 

 
Hope you enjoyed!
 
xx Sanne

ps. Alle informatie uit dit artikel komt van http://hetbeautyarchief.wordpress.com/

5 opmerkingen:

 1. Ohhhh ik wil die beach spray! Die wil ik graag proberen :) Eindelijk weer eens een leuke LE :)

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De laatste LE's van Essence vielen nogal tegen he....? Echt jammer. Gelukkig is er deze LE die een groot deel weer goed maakt! Haha!!

   xx

   Verwijderen
 2. die beach spray ben ik wel heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen