zaterdag 5 juli 2014

Catrice najaar 2014 - de nieuwe producten!

Hey,

elk voor- en najaar vernieuwd Catrice haar schap. Er gaan producten uit, maar daarvoor in de plaats komen nieuwe producten. Compleet nieuwe lijnen of aanvullingen op al bestaande lijnen. Heerlijk vind ik het om alle mooie plaatjes te bekijken van de producten waar ik straks mijn geld aan uit ga geven.



Voor dit najaar heeft Catrice heel wat leuks voor ons in petto. Mooie, nieuwe velvet oogschaduws, nieuwe lipsticks en nog veel meer. Hieronder heb ik alles mooi uitgestald.


Velvet Matt Eyeshadow - €3,99 per stuk

Dit is een nieuwe lijn oogschaduw waar ik ontzettend benieuwd naar ben! Deze oogschaduw heeft een fluweel zachte structuur met matte finish. Klinkt ideaal! Deze oogschaduws zijn te koop in 6 verschillende kleuren. De rood achtige kleur links onderin vind ik heel mooi. Net zoals de lichtere kleur erboven. Die zou heel mooi als highlighter kunnen zijn.



A
bsolute Eye Colour Mono oogschaduw - € 2,89 per stuk

Deze oogschaduws bestonden al, maar de lijn van mono oogschaduws wordt nu uitgebreid met deze juweeltjes. De onderste blauwe en middelste van de bovenste rij vind ik het mooiste. De meest linkse van de bovenste rij lijkt me ook erg mooi.



Liquid Metal eyeschadow- € 3,99 per stuk

De mooie Liquid Metal lijn wordt uitgebreid met een petrol kleurtje (links) en een diep blauwe kleur. Beide heel mooi. Vooral naar de petrol mono ben ik erg benieuwd.



Ultimate Colour Lip Colour - € 3,99 per stuk

Dit zijn de 'normale' lipsticks van Catrice. Super goed gepigmenteerd met soms een shimmer finish. Maar over het algemeen gesproken is de Ultimate Colour lijn gewoon heel goed gepigmenteerd. Deze lijn wordt vanaf dit najaar uitgebreid met drie mooie lipsticks. De twee linkse zijn mijn favorieten.




Ultimate Shine Lip Colour - € 3,99 per stuk

Deze lipsticks hebben vooral veel glans en een beetje kleur. Van dit soort producten ben ik dus niet zo'n grote fan. Je betaald vier euro voor haast geen kleur. Dan kun je net zo goed een beetje oogschaduw door wat Vaseline roeren. Deze lijn wordt in ieder geval uitgebreid met een bruinige en roze kleur.
 




Ultimate Shine Gel Lip Colour - € 3,99 per stuk

Deze lijn wordt uitgebreid met twee nude kleuren. De lipsticks uit de Ultimate Shine Gel Lip Colour lijn hebben een vrij slechte dekking. Bij deze lipsticks is het meer zo dat je lippen vaag de kleur van de lipstick krijgen. Dit kan heel mooi staan met bepaalde kleuren.




Infinite Shine Lip Gloss - € 2,99 per stuk

Dit perzik kleurtje is echt heel mooi. Zelf ben ik niet zo'n fan van lipgloss, maar anders had ik deze sowieso gekocht. Meer iets voor de zomer als je het mij vraagt, maar ook leuk voor in de winter.



Beautifying Lip Smoother - € 3,59 per stuk

Dit is een totaal nieuwe lijn. Deze 'Lip Smoothers' zijn lipgloss in een tube. Ze geven een mooie kleur af met mooie glans.






Pure Shine Colour Lip Balm - € 4,99 per stuk

Deze 'dupe' van de Clinique Chubby Stick is aan de Pure Shine lijn toegevoegd. Een nude kleur waar menig beautyhart (mijne niet) sneller van gaat kloppen. Ik snap die hele hype om nude lippen niet. Waarom zou je het leuk vinden om je lippen onzichtbaar te maken?





Tinted Lip Glow Balm - € 4,99

Het is jammer dat dit product vijf eurie is, anders had ik hem sowieso gekocht. Deze lip balm past zijn kleur namelijk aan de pH (zuurgraad) van je lippen. Het blijft lang zitten en de kleur is dus voor iedereen uniek. Hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe intenser de kleur wordt.



Made to Stay Smoothing Lip Polish - € 4,99 per stuk

Van dit product ben ik groot fan. Ik heb hem al eens gereviewd. Dit product heeft de kleur van een lipstick, de glans van een lipgloss en de houdbaarheid van een lipstain. Ideaal zeg ik je. Deze kleur is wat donkerder rood als ik het zo bekijk.





Long Lasting Lip Pencil - € 1,99 per stuk

Deze lipliners voorkomen dat de kleur van je lipstick uitloopt. Natuurlijk kun je ze ook alleen als lipproduct gebruiken. Deze kleuren zijn wat meer nude. Handig dus voor nude lipsticks.




Kohl Kajal - € 1,99 per stuk

Dit is een creamy oogpotlood in een petrol kleurtje. Het valt me op de petrol een beetje in is dit najaar.



Long Lasting Eye Pencil Waterproof - € 2,39

Dit is ook een oogpotlood, maar dan met draaimechanisme. Dit vind ik handiger werken dan steeds slijpen met een puntenslijper. Ik heb deze al in het zwart en die bevalt me wel. Deze zal dus waarschijnlijk ook prima werken.

Multistyle Matt Eyeliner - € 3,59 per stuk

Dit product gaat heel geliefd worden denk ik. Het is een stifteyeliner die mat opdroogt. Zoals je ziet is de tip best breed. Op deze manier kun je dikke eyeliners zetten. Maar draai je hem een kwartslag, dan is de tip heel smal. Zo kun je verschillende looks creëren met één product.


 
Nude Illusion Make-Up - € 7,59 (30mL) per stuk
 
Deze 4 nieuwe foundations beloven zowel UVA als UVB te filteren en is compleet mat. Ook zitten er bepaalde deeltjes in, zodat het lijkt alsof je huid perfect egaal is. Deze foundation hydrateert, houd lang en zorgt voor een natuurlijke finish.
 
Het product zit in een glazen flacon met handige pomp dop. Dit zijn de beste verpakkingen, aangezien er met geen mogelijkheid lucht bij het product kan komen en het dus langer houdbaar blijft.

 
 




All Matt Plus Shine Control Powder - € 3,59 per stuk

Dit nieuwe poeder is straks verkrijgbaar in 4 kleuren. Het belooft ultra fijn en dus makkelijk te verdelen zijn. Ook krijg je geen cakey effect met dit poeder.






Colour Correcting Mattifying Powder - € 4,59 per stuk

Doordat er kleuren als groen, perzik en roze in dit poeder zitten, corrigeert dit de kleur van je huid. Ik ben benieuwd of dit een overspray is, of dat de kleuren daadwerkelijk door heel het poeder zitten. Het klinkt wel ideaal, zo'n slim poedertje als deze.






Cover Stick - € 2,99 per stuk

Dit is gewoon een simpele concealer in stick vorm. Verkrijgbaar in 3 kleuren.


Camouflage Cream - € 2,99 per stuk

De Camouflage Cream lijn krijgt uitbreiding met een nieuwe kleur. Dit is een crème concealer die geweldig schijnt te dekken. Ik spreek niet uit ervaring, maar op swatches in de winkel ziet hij er goed dekkend uit.




Re-Touch Light-Reflecting Concealer - € 3,99 per stuk

Dit product is ideaal als concealer voor onder de ogen. Het is namelijk vloeibaar en weerkaatst licht een beetje. Dit zorgt voor een wakkere uitstraling. Natuurlijk kun je hem ook prima gebruiken als concealer voor op ander plekken. Verkrijgbaar in 3 tinten.





Defining Blush - € 3,59 per stuk

Deze blush is zéker een goede aanvulling op de huidige collectie blushes van Catrice. Hij is (alweer) lekker zomers.
Lash Extention Volume Mascara - € 3,99 per stuk

Deze mascara is prut. Ja, dat zie ik alleen aan een simpele foto. Hoe weet ik dit? Door het borsteltje. Dit is het méést símpele borsteltje ever. Gedraaide haartjes. Werkt (bij mij) voor geen ene meter. Wel zitten er vezels in die je wimpers verlening geven met een diep zwarte kleur. Bij voorbaat weet ik al dat deze mascara niks voor mij is en dat ik gewoon bij mijn oude, vertrouwde Essence mascara blijf.


Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara - € 4,89 per stuk

Kijk, now are we talking. Dit is echt een top product, en ja, dat zie ik weer aan alleen een foto. Kijk naar het borsteltje! Hij separeert je wimpers waarschijnlijk fantastisch. Hij was er al in 'Black' en 'Ultra Black'. Nu is hij er dus ook in Waterproof.



Lash Boost Lash Extention Fibres - € 4,59 per stuk

Dit is een zeer interessant product. Het is namelijk de bedoeling dat je je favo mascara aanbrengt. Vervolgens, terwijl het nog nat is, breng je dit product aan. Het zijn waarschijnlijk allemaal losse vezeltjes die je wimpers dikker maken en verlengen. Als je weet hoe je het gebruiken moet is het resultaat echt geweldig. Nadat je mascara met deze vezeltjes is opgedroogd, breng je nog een laagje mascara aan. Dit is waarschijnlijk om de vezeltjes te bedekken.



Duo Eyeshadow Brush - € 2,89 per stuk

Dit is gewoon een simpele oogschaduwkwast die je overal zou kunnen kopen. Ik heb zo'n oogschaduwkwast als deze van de HEMA en die werkt prima. Deze is waarschijnlijk ook van prima kwaliteit in verhouding met de prijs.
 Ombre Topcoat - € 2,99 per stuk

Er zitten best een aantal interessante producten in de schap vernieuwing van dit najaar. Dit is een ombre topcoat. Het werkt het beste met lichte kleurtjes. Dus ook pastel. Je brengt een laagje van deze topcoat over je lichte, opgedroogde nagellak aan. Hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe sterker het effect. Het is niet zo dat die ene nagel van donker naar licht loopt helaas. Het maakt een enkele kleur donkerder. Breng op je pink bijvoorbeeld de originele kleur aan. Op de ringvinger één laagje ombre topcoat, op de middelvinger twee etc. Je denkt dus eigenlijk dat het per nagel een ombre effect krijgt. Dit is helaas niet zo...
 
Ultimate Colour - € 2,99 per stuk
 
Zoals altijd kunnen nieuwe kleurtjes nagellak niet ontbreken. Dit zijn gewone lakken zonder speciaal iets. Sommige hebben wel een shimmer erin. Vooral de vierde van links van de bovenste rij vind ik heel mooi. 


Luxury Laquers Million Brilliance - € 3,59 per stuk

Als klapper op de vuurpijl deze prachtige glitternagellakken in vierkantje potjes. Zie ze shinen! Ik kan niet helemaal plaatsen of het een topcoat of gewone glitterlak is. Ik hoop dat laatste. Catrice belooft dat deze nagellakken ontzettend erg licht zullen reflecteren. Super leuk voor bijvoorbeeld een gala. Het is waarschijnlijk alleen een uren durend drama om dit van je nagels af te krijgen... :$




Zo, mijn vingers doen ontzettend veel pijn van al dit typen. Jeetje zeg, hahaha. Maar alles om jullie dit mee te kunnen delen. Hopelijk vonden jullie dit huge artikel leuk om te lezen. Ik kijk nou al uit naar de 50% korting die eraan komt voor de producten die het schap zullen verlaten. Misschien kan ik nog wat leuke dingen scoren.

Zelf kijk ik het meest uit naar de Luxury Laquers Million Brilliance nagellak, de blush, de lipsticks natuurlijk en de velvet oogschaduws.


Naar welke producten kijken jullie het meest uit?
Laat het achter in de comments!
 
 
 
Have a nice day!
 
xx Sanne
 
ps. Al deze foto's en informatie komen van www.thebeautymagazine.nl


Edit: Inmiddels zijn de producten van Catrice die uit het assortiment gaan bij de meeste Kruidvat filialen met 50% korting te koop.



4 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar de tinted lip glow balm, de 2 powders, de vloeibare concealer en ook de lash extension fibres!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele mooie en veelbelovende collectie. Vooral de lipsticks spreken mij erg aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe oogschaduws!

    BeantwoordenVerwijderen