woensdag 4 juni 2014

Mijn dagelijkse make-up

Hey,
 
laatst zat ik te brainstormen over nieuwe artikelen voor RBF. Ik had namelijk helemaal geen ideeën meer. Toen kwam ik op het idee om mijn everyday make-up te laten zien. Dus de make-upproducten die ik dagelijks gebruik. Bepaalde producten verschillen om de zoveel tijd weer, maar deze producten zitten toch wel standaard in mijn dagelijkse routine. Lees je mee?
 
Zoals de meeste meiden onder ons gebruik ik mascara. Mijn favoriet op dit moment is de 'Essence Maximum Length Volume Mascara'. Een hele mond vol. In deze mascara zitten kleine vezels die je wimpers langer maken. Als je één laagje mascara aan brengt en dat laat drogen, en vervolgens aan je tweede laagje begint, plaats je die vezeltjes op de uiteinden van je wimpers. Als je de mascara ooit in de winkel tegen komt, neem hem dan mee. Dan kun je thuis zien wat ik bedoel (Het is namelijk niet netjes om mascara in de winkel te openen. De houdbaarheid gaat dan namelijk achteruit).
 
 
Mijn wenkbrauwen teken ik niet bij, maar breng ik wel altijd in model met de 'Catrice Lash//Brow Designer'. Deze zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen goed op hun plek blijven. Ik borstel ze, voordat ik de gel aanbreng, altijd nog even in model.
 
 

Omdat ik het fijn vind als ik onzuiverheden kan bedekken heb ik ook concealer in mijn dagroutine zitten. Ik gebruik het niet elke dag, maar het is fijn om te hebben. Soms heb ik ook een fase waarin ik dagelijks concealer onder mijn ogen aanbreng. Op een gegeven moment vind ik dit teveel werk worden en stop ik ermee.
 
 
Om het geheel goed af te poederen gebruik ik de 'Essence All About Matt! translucent powder'. Dit is mijn 2e verpakking geloof ik en ik vind het nog steeds fijn spul. Door de dag heen begint mijn voorhoofd wel wat te glimmen, maar voor € 2,99 neem ik dat voor lief. Inmiddels is deze half lege verpakking getransformeerd tot allemaal korreltjes. Ik ben namelijk heel goed ik het omgooien van spullen. Waaronder ook dit poeder. Maar het is zonde om het weg te gooien, het is tenslotte nog precies hetzelfde als voorheen. Allen in een andere vorm. Als ik terug ben van zomervakantie koop ik wel een nieuwe. Want als ik nu een nieuwe koop, gaat hij op vakantie sowieso kapot...
 
 
Zo nu en dan draag ik ook dagelijks oogschaduw. Ik gebruik dan mijn 'Sleek Oh So Special' palet of mijn 'MUA Undress Me Too' palet. Ook hiervoor geld: ik ga door fases heen. De laatste tijd draag ik wel weer dagelijks oogschaduw.
 
 
Hope you enjoyed!
 
xxx Sanne

4 opmerkingen:

  1. Prachtige producten gebruik je! De wenkbrauw gel van Catrice ga ik ook eens kopen en proberen, daar ben ik wel erg benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel bekende en fijne producten, wow je poeder gaat hard!

    BeantwoordenVerwijderen