zaterdag 19 april 2014

To do met Pasen


Hey,
 
morgen is het Pasen! Voor velen betekend dat lekker uitgebreid ontbijten/brunchen en lekker ouderwets paaseieren zoeken. Maar er is nog veel meer te doen op zo'n dag!
 


 
Behalve lekker ontbijten met warme broodjes uit de oven, een eitje en paasbrood kun je ook gezellig een spel doen met je gezin of familie. Ga bijvoorbeeld samen met je broertje of zusje de tafel dekken en zorg dat hij er prachtig uit ziet.
 


 
Je kunt ook met neefjes, nichtjes, broertjes of zusjes een wedstrijdje paaseieren versieren doen. Haal alle benodigdheden in huis zoals verf, stickers en veertjes en ga lekker creatief bezig! Na een uurtje heeft iedereen z'n ei wel af. Voor de mooiste creatie is er natuurlijk een prijs! Een grote chocoladepaashaas zou erg leuk zijn, maar een stickerboekje voor jongere kinderen is ook leuk! Voor de 'verliezers' is het leuk om ook nog een kleinigheidje als een chocolade eitje te geven.
 
Ben je nou wat ouder, dan kun je misschien wat leuks doen met vriendinnen als je ouders verder geen plannen hebben. Ga gezellig ergens picknicken. Laat iedereen wat lekkers maken en je bent een paar uur zoet!
 
 
Met je bestie kun je ofcourse ook leuke paasnagels maken! Verzamel al jullie nagellak en ga erop los! Hieronder wat leuke en makkelijke voorbeelden om jullie te inspireren:
  
's Avonds een leuke film kijken met vriendinnen, je gezin of familie is natuurlijk super gezellig. Kies van te voren een leuke film uit en ga lekker een avondje bankhangen. Zorg dat er genoeg lekkers in huis is!
 
Zo, dit waren een aantal tips van mij! Ikzelf ga waarschijnlijk Tweede Paasdag met vriendinnen (heel kinderachtig) paaseieren verstoppen. Gewoon omdat het kan en omdat je nooit oud genoeg bent om lol te hebben.
 
Wat gaan jullie deze Pasen doen? Let me know!
 
xxx Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten