maandag 22 september 2014

Let´s Get Personal #6

Vinden jullie de man op deze foto ook niet geweldig? Duckface alles... Geweldig!

Afgelopen week was best prima. Ik ben tot de conclusie gekomen dat school veel te veel van mij verwacht (ik bedoel: ongeveer 20 opdrachten van wiskunde INEENS op krijgen, twee presentaties in één week geven, lots of homework en geen vrije tijd). Maar hopelijk ga ik het allemaal overleven. Mijn mentor zegt dat als je 4HAVO overleeft hebt, dat je 5HAVO makkelijk gaat halen. Ben benieuwd of dat waar is! Mijn tentamen biologie viel namelijk vies tegen...

Ik was namelijk ruim een week van te voren begonnen met leren. Het was namelijk nogal veel stof die ik ff in m'n hoofd moest krijgen. But I did it! Toch had ik een 5.4. Jep. Toen baalde ik. Nogal heel erg hard. Gelukkig had ik 0,5 punt extra verdiend door een verslag te maken, dus het is een 5.9. Maar toch. Ik had veel hoger verwacht. Deze week gaan we het bespreken. Hopelijk kom ik er dan achter wat ik verkeerd gedaan heb!
 
Dinsdag kwam er een jeugdverpleegkundige van de GGD bij ons op school. Alle vierde klassers moesten een enquête invullen en je werd gewogen en gemeten. Ik vond dit best leuk! De verpleegkundige heb ik nog het een en ander over haar beroep gevraagd. Ik zie het namelijk nog best zitten om jeugdverpleegkundige te worden. Of gewoon verpleegkundige, maar dan op een kinderafdeling. Dat lijkt me écht leuk. Ik vind eigenlijk vanalles écht leuk. Ik zou namelijk ook best laborant of iets met de studie 'HBO - Rechten' willen doen. Zo lastig!
 
Donderdag 18 september was het feest! Mijn beste vriendinnetje Dyonne en ik waren namelijk jarig! Jarig? Ja! Jarig! We hebben 18 september gebombardeerd tot onze verjaardag. Ik heb deze super gave boxjes gekregen! Er komt echt heel goed geluid uit en hij staat super fancy op mijn kamer. Ik ben er super blij mee! De foto is heel onscherp geworden, omdat ik hem uit een grotere foto heb gesneden. Excuses hiervoor!
 

 
Gisteren besloot ik dat het tijd was om mijn kamer te verbouwen. Hele inrichting anders, overal stofzuigen. Heerlijk! Ik had een heel plan in mijn hoofd gezet wat theoretisch perfect zou werken. Eenmaal aan het schuiven kwam ik erachter dat ik wat dingetjes over het hoofd had gezien en dat mijn plannetje in de praktijk nogal rampzalig was. Nu staat alles dus precies weer zoals eerst. Positief is dat ik overal goed heb kunnen stofzuigen!

Deze video van LiveLiveGorgeous is echt geweldig. Ik heb hem al verscheidene keren bekeken en hij blijft geweldig. Je moet hem echt even kijken. Vanaf het moment dat Willemijn hem gaat testen wordt het écht leuk.  (https://www.youtube.com/watchv=NU5Om6HR6YQ&list=UUjTo4o1wEmlxM5fiAKlksNA)

 
Er zijn nu ook geselecteerde Kruidvat filialen die een f*cking 3 (!) meter Essence schap en een 2 meter Catrice schap hebben! Dan kun je gewoon álles wat zowel Essence als Catrice te bieden heeft kopen. Hoe geweldig? Op de site van Kruidvat (www.kruidvat.nl) kun je alles gewoon online bestellen. Ik heb al vanalles in mijn winkelwagentje geknald:
 
 
 Essence Minis 2 Go Demake-up Wipes 15 stuks - € 1,39
 
 
 
Essence Nail Art 01 Hello Flashy! Transfer Foils - € 1,59
 
 Essence Nail Art Hello Foils Transfer Solution - € 1,89
 
 Essence Plump No Clump Deep Black Volume Mascara - € 2,89
 
 
Essence Studio Nails Moisturizing Cuticle Cream - € 1,99
 
Vooral naar de mascara en de nail foils in combinatie met de transfer solution ben ik erg benieuwd!
 

Vandaag ging ik naar de Kruidvat, omdat je twee Milka repen kon kopen voor € 1,49. Die kans kon ik niet aan me voorbij laten gaan! Kruidvat heeft wel vaker van dit soort acties.
 
 
Toen ik mijn fiets voor de Kruidvat geparkeerd had kwam ik mijn oma tegen! Super leuk! We zijn samen de Kruidvat in geweest en zijn daarna nog even naar haar huis geweest. Daar hebben we wat gedronken en gezellig gekletst. Hun hondje (Cindy) deed echt heel apart, as usual. Het was super gezellig zo spontaan!
 
Mijn cijfers op school vallen me echt tegen... Aardrijkskunde, biologie, wiskunde... Hopelijk is maatschappijleer wat ik woensdag heb iets positiever!
 
Op de site van de Action kwam ik het volgende tegen:
 
 
 Alleen Sinterklaas kon ik vinden. Géén Zwarte Piet. Ik vind het echt
belachelijk dat iedereen Zwarte Piet overal verband! Kindjes hebben toch niet door dat het op slavernij lijkt? De grote mensen maken er zo'n huge probleem van. En die grote mensen zijn mensen die niet eens in Nederland wonen. Ronduit belachelijk vind ik het.
 
 
Princess stuff!
 
 
Dat er al dingen voor Sinterklaas te koop zijn vond ik al tot daar aan toe, maar Kerst? Jeetje zeg! Waar gaat het heen met deze wereld...
 
Ik was vet blij toen ik een kleine hair chalk bij de Girlz! kreeg. Ik heb daar vorig jaar een abonnement op gekregen voor mijn verjaardag. Het laatste nummer heb ik alweer gekregen helaas... Maar goed. Ik kreeg er dus een hair chalk bij. Super leuk! Alleen legde ik hem iets te hard op tafel neer met dit als resultaat. Echt huilen dit...
 
 
Op zolder vond ik deze geweldig duivel oortjes! Ideaal voor Halloween!
 
 
Bij een super leuk winkeltje hier in het dorp kocht ik dit super leuke kaarshoudertje. Hij is echt geweldig! Het kaarslicht schijnt er zo mooi doorheen!
 
 
Toen ik afgelopen zomer in Frankrijk was kocht ik een Franse Grazia. Jep. Compleet Franstalig. Frans vind ik echt een heel mooie taal en ik baal ontzettend dat ik het vak niet meer heb. Ik zit namelijk op een vrij kleine school en ik kon het vak Frans niet in mijn pakket kiezen. Wel ben ik van plan om ooit nog perfect Frans te leren. Ik zou ook heel graag één of meerdere jaren in Frankrijk willen wonen. Het land is zo mooi! Ik zou er alleen nóóit naar school willen gaan. Het scholensysteem in Frankrijk vind ik zo waardeloos namelijk... Wél zou ik dolgraag naar een school in Amerika of Engeland willen. Compleet met uniform. Dat vind ik zo leuk!
 
 


Afgelopen week heb ik het liedje 'Good Time' van Pittbull ft. Inna helemaal ontdekt. Het is zo'n heerlijk nummer! Ik krijg er helemaal zomer feelings van.
 
Zoals inmiddels gewoonlijk heb ik weer wat nutteloze plaatjes voor jullie:
  
 
Have a nice day! (voor zolang als die nog duurt...)
 
xx Sanne


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat er in sommige filialen een tweede of derde schap komt voor Essence en Catrice, ik ga snel eens een kijkje nemen in mijn dichts bijzijnde kruidvat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, zo'n persoonlijk artikel! Ik ben zelf echt een lucky bastard, in ons Kruidvat filiaal is namelijk een derde schap gekomen, zó happy nu! Dat wordt inslaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen